2022. december 03., szombat, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 
 

KISPEST INFO ARCHÍVUM / 2022. FEBRUÁR

 
2022. február 26. 09:25 - 0 Hozzászólás
A kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapján tartott megemlékezést a kispesti nemzeti oldal. „Soha többet nem szabad megtörténnie a kommunista terrornak, sem Magyarországon, sem Európában, sem a világon sehol!” – fogalmazott beszédében Földesi Gyula, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje. Bővebben »
  
 
2022. február 25. 13:57 - 0 Hozzászólás
Magyarország ébresztő! A baloldalt ma is az a Gyurcsány-klán vezeti, amely a kommunizmusban is élet-halálról döntött, majd posztkommunistaként a rablóprivatizáción lett milliárdos – emlékeztet a kormánypárt közleményében, amelyet a kommunista diktatúra áldozatainak emléknapja apropóján adott ki. Bővebben »
 
2022. február 23. 16:19 - 0 Hozzászólás
Az országgyűlési választás remek lehetőséget ad majd a kispestieknek arra, hogy megüzenjék a baloldali kerületvezetésnek, mit gondolnak róluk – fogalmazott a KMO-ban tartott előadásában Kocsis Máté, utalva a korrupciógyanús, fehérporos botrányra, amelynek főszereplői helyi baloldali politikusok voltak. A Fidesz frakcióvezetője figyelmeztetett: a baloldal, amely kormányzásakor is csak rombolni tudott, hatalomra jutva visszafordíthatatlan károkat okozna, éppen ezért fontos, hogy mindenkiben tudatosuljon, mi forog kockán április 3-án. Bővebben »
  
 
2022. február 22. 14:44 - 0 Hozzászólás
A hatpárti ellenzék kormányzóképessége nem megkérdőjelezhető, hanem megkérdőjelezhetetlenül nincsen – vélekedett lapunknak Tarlós István. A korábbi főpolgármester szerint Budapesten azért nem történik semmi évek óta, mert a főváros vezetése nem a dolgát teszi, hanem egyfolytában politizál. Bővebben »
 
2022. február 21. 15:37 - 0 Hozzászólás
Megszorításokról és elvonásokról fantáziálnak a hatalom újbóli megszerzésére vágyó baloldali politikusok, köztük a DK-ssá vedlett Arató Gergely is, aki a bukott Gyurcsány-Bajnai kormány tagjaként számos, a magyarok emberek életét megkeserítő döntést szavazott meg. A kudarcos múlt embere az országgyűlési választáson a 9-es választókerületben indulva, a kispestiek és kőbányaiak kegyeibe férkőzve igyekszik ismét parlamentbe kerülni. Bővebben »
  
 
2022. február 21. 11:00 - 0 Hozzászólás
Egy minden igényt kielégítő, modern diagnosztikai épülettel gyarapodik a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet. A fejlesztés az elmúlt évek orvostechnológiai és informatikai eszközbeszerzéseihez hasonlóan a kormány Egészséges Budapest Programjának forrásaiból valósul meg. Földesi Gyula, a Fidesz választókerületi elnöke emlékeztetett: míg a baloldal kormányzása idején súlyos százmilliárdokat vontak ki az egészségügyből, addig az Orbán-kormány több mint 500 milliárdos fejlesztést hajtott végre az egészségügyben. Bővebben »
 
Oldal 1 / 9
<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.