2024. július 21., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

június
május (11)
április (26)
március
február
január (2)
· 2023
december (15)
november (7)
október (7)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 
 

KISPEST INFO ARCHÍVUM / 2024. ÁPRILIS

 
2024. április 30. 16:23 - 0 Hozzászólás
Nyomozás, letartóztatás, kétes ügyletek, haveri szerződések, eltűnő közpénzek – Kispest zűrösebbnél
zűrösebb ügyekkel kerül be a hírekbe. Dódity Gabriella fővárosi önkormányzati képviselő szerint ideje
rendet tenni a kerületben, és nem csak a közterületeken. Bővebben »
  
 
2024. április 30. 14:05 - 0 Hozzászólás
Naponta több százezer, éves szinten több száz millió, öt éves szinten pedig milliárdos nagyságrend megy el kommunikációra a kispesti jobboldal szerint. Mindemellett a hírek teljességgel egyoldalúak, abban ők szinte sosem jelennek meg. Bővebben »
 
2024. április 29. 10:33 - 0 Hozzászólás
Bár vészes fogyásnak indultak az elmúlt években az önkormányzat tulajdonában álló üres telkek – köszönhetően az értékesítésüknek, majd az utána rájuk épített társasházaknak –, azért találunk még olyan, már szintén eladott, ugyanakkor hosszú évek óta elhagyatott, jobb sorsra érdemes, hasznosításra váró területeket, amelyek akár a kispestiek javát is szolgálhatnák. Bővebben »
  
 
2024. április 29. 10:31 - 0 Hozzászólás
A Kossuth térre tervezett, ám sosem megvalósult Stefánia-palota mellett Kispest másik – már méretéből adódóan is sokkal nagyobb – szégyenfoltja a Shopmark melletti, az Üllői út és Vak Bottyán utca közötti terület, amely idestova másfél évtizede csúfítja a kerületet. Bővebben »
 
2024. április 25. 15:41 - 0 Hozzászólás
Újabb, csaknem kétszázezer notebookot oszt ki a kormány az általános és középiskolákban a nyári szünet kezdetéig, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett, korszerű eszközökön – jelentette be Rétvári Bence. Bővebben »
  
 
2024. április 18. 17:00 - 0 Hozzászólás
Aggasztó állapotban van a Kispesti Uszoda; a tetőszerkezet beázik, a burkolatot kis túlzással a víznyomás tartja a fent a medence falán. Eljárt felette az idő, a nagy kérdés az, a városvezetés vajon mindent megtett-e az állagmegóvás érdekében? Bővebben »
 
Oldal 2 / 5
<
1
2
3
4
5
>
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.