2021. január 19., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Gajda a nyíltan bevándorláspártiak szekerét tolja

Főoldal>Közélet>Gajda a nyíltan bevándorláspártiak szekerét tolja
 
Írta: Szerk.
2019. május 20. 13:49
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A magát eddig pártokon felül állónak láttatni akaró MSZP-s Gajda Péter az utóbbi időben nyíltan megmutatta, hogy melyik politikai közösséget támogatja, hiszen olyan politikusokkal mutatkozott együtt, akikről egyértelműen bebizonyosodott, hogy bevándorláspártiak. Ilyen Karácsony Gergely, aki akár Zuglóba is telepített volna migránsokat, vagy a szocialista Ujhelyi István, aki megszavazta Magyarország elítélését, emellett szinte valamennyi migrációt támogató EP-s javaslatot és legutóbb kijelentette: „kerítésmentes” Európát akar.
Kispest szocialista polgármestere, Gajda Péter, egyre nyíltabban megmutatja, hogy ő mégiscsak egy ízig-vérig MSZP-s politikus, és számára nem jelent gondot, hogy olyan politikai szereplőkkel vállal közösséget, akik egyértelműen bevándorláspártiak. 
 
Karácsony Gergely migránsokat telepített volna Zuglóba 
Az MSZP-s Gajda Péter legutóbb a Csepelt Észak-Pesten kereső Karácsony Gergely főpolgármesteri álmaihoz asszisztált közös kispesti sajtótájékoztatójuk alkalmával. Annak a nyíltan bevándorláspárti Karácsony Gergelynek, aki Zugló polgármestereként a kerületiek megkérdezése nélkül hozzájárult, hogy egy zuglói családi házban mecsetet létesíthessen a Magyar Iszlám Közösség. Hiába tiltakoztak és kezdtek aláírásgyűjtésbe a zuglóiak, a bevándorláspárti Karácsony Gergely meg sem hallgatta őket. Ugyanez a Karácsony Gergely, és az általa vezetett balliberális kerületi összefogás (MSZP-DK-Együtt-Párbeszéd) javasolta, hogy nyissák meg a használaton kívüli magyarországi laktanyákat a migránsok előtt. Karácsony alpolgármestere, a szintén párbeszédes Szabó Rebeka pedig migránsoknak is lehetővé tette volna, hogy megpályázzanak zuglói szociális bérlakásokat. 
 
Ujhelyi István „kerítésmentes” Európát akar 
A szocialista Gajda Péter ezt megelőzően párttársának, Ujhelyi Istvánnak biztosított terepet Kispesten a KMOban, az MSZP-s európai parlamenti (EP) képviselő szűk érdeklődést kiváltó lakossági fórumán. A szocialista EP-képviselő épp a napokban jelentette be, hogy aki „kerítésmentes” Európát akar, szavazzon az MSZP-Párbeszédre. Így viszonyul Ujhelyi és Gajda pártja a Magyarország és a magyar emberek biztonságát védő határkerítéshez.
Ujhelyi István volt az, aki „hazafias” kötelességének tartotta, hogy megszavazza a Magyarország ellen támadást indító, hazugságokon és félremagyarázásokon alapuló Sargentini-jelentést, amely kilátásba helyezi az „uniós atombomba”, a 7. cikkely szerinti eljárást hazánk ellen, amely akár Magyarország uniós szavazati jogának megvonását is eredményezheti. Ezzel pedig Ujhelyi saját magát minősítette hazaárulónak, hiszen 2015-ben ő maga nyilatkozta, hogy soha, semmiképpen nem fog megszavazni olyan javaslatot, amely Magyarországgal szemben a 7. cikkely alkalmazását szorgalmazza, mert az felér egy hazaárulással.
Elég volt eltelnie pár évnek, mire Gajda párttársa saját maga szerint vált hazaárulóvá. Ujhelyi István egyébként
– a szintén szocialista Szanyi Tiborral karöltve – szinte minden migrációpárti javaslatot támogatott az Európai Parlamentben.
 
Olvasta már? 
 
Gajda felvállalta bevándorlást támogató pártját
Az idei EP-kampányra fordulva a szocialista Gajda Péter teleplakátolta Kispestet – mint azt már megszoktuk – saját arcképével, valamint a nyíltan bevándorláspárti MSZP és Párbeszédre való szavazásra buzdítva. Azt hirdeti, „több közvetlen uniós forrást Kispestre”, aminek két szépséghibája is van. Egyrészt a Gajda pártja által is támogatott európai balliberálisok az uniós források jelentős részét átcsoportosítanák a migráció támogatására, továbbá forrásmegvonással fenyegetik azokat az országokat – köztük Magyarországot –, amelyek nem hajlandók migránsokat befogadni. Gajda Péter másrészt ezzel a plakáttal azt sejteti, hogy a több uniós forrás lenne az EP-választás tétje, és nem az, hogy meg tudjuk-e őrizni Európát az európai embereknek, s Magyarországot magyar országnak.
0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.