2020. július 06., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (7)
január (6)
· 2019
december (12)
november (14)
október (26)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

A bevándorlásellenes erőkkel tudjuk megtartani Európát

Főoldal>Közélet>A bevándorlásellenes erőkkel tudjuk megtartani Európát
 
Írta: Szerk.
2019. május 20. 11:23
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Soha nem volt még olyan egyértelmű, hogy milyen két útról mondhatnak véleményt az európai emberek.
Az egyik út a nemzetek Európájának a koncepciója, az önálló, szabad országok és nemzetek szabad együttműködése. A Fidesz-KDNP ezt az elképzelést támogatja, ezt tartják Európa számára pozitív jövőképnek. A másik elképzelés: egy bevándorlásra és multikulturalizmusra épülő, másfajta Európa, ahol alapvető értékeink, hagyományaink kérdőjeleződnek meg. Ez egy veszélyes út. Európának meg kell védenie a határait, polgárainak biztonságát, ami csak akkor történhet meg, ha a május 26-i európai parlamenti (EP) választás után minél nagyobb arányú helyet szereznek az EP-ben a bevándorlásellenes erők.
Olyan Európára van szükség, amely megvédi a határait tengeren és szárazföldön, és nem olyanra, amely az illegális bevándorlók újraelosztásán gondolkodik – hangsúlyozta budapesti látogatásán Matteo Salvini, Olaszország miniszterelnök-helyettese és belügyminisztere, aki szerint a május 26-i európai parlamenti választás az európai népek ébredésének a napja lesz. Ha az Európai Unió bevándorláspárti balliberális elitjén múlik, Európa megszűnik Európa lenni, helyette egy iszlám kalifátus jön majd létre, és gyermekeinkre, unokáinkra egészen más világ vár majd – mondta Salvini.
 
Ezek egyre erősödő jelei láthatók a nyugat- európai városokban. Gondoljunk csak a Nyugat-Európában egyre szaporodó bűncselekményekre, a nők elleni erőszakra, vagy az utóbbi évek merényleteinek sokaságára, amelyek miatt több száz európai ember vesztette életét. Eközben – a magyar baloldali EP-képviselők hathatós  támogatásával – eddig mindent megtettek a migráció felgyorsítása érdekében: erőltetik a kötelező kvótát, bevezetnék a migránsvízumot, a jelenleginél még többet akarnak költeni az európai adófizetők pénzéből a migránskártyákra, amellyel gyakorlatilag az európai állampolgárok pénzéből adnak költőpénzt a beáramló tömegeknek.
 
Ilyen migránskártyája volt például annak a Hassan F-nek is, akit a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren fogott el a Terrorelhárítási Központ (TEK). A gyanú szerint Hassan F. az Iszlám Állam nevű terrorszervezet egyik vezetője, aki legalább 20 ember kivégzésében közreműködött, és öngyilkos
merényleteket szervezett. Ennek ellenére 2016 óta mégis szabadon mozgott Európában, miután Görögországban
menekültstátuszt és migránskártyát is kapott. Ezt akkor lehet megakadályozni, ha a nemzetállamokban, és az európai kereszténység megőrzésében gondolkodó vezetése lesz Európának a május 26-i EPválasztást
követően. Magyarországon ilyen politikai erő és közösség egyedül a Fidesz-KDNP kormányzó pártszövetség.
Európa polgárai akkor járnak jól, ha Olaszországra és Magyarországra hallgatnak a határvédelem ügyében – fejtette ki a Matteo Salvinivel folytatott tárgyalást követően a magyar miniszterelnök.
 
Orbán Viktor felhívta a figyelmet, hogy amíg Magyarország a szárazföldön, addig Olaszország – Salvini belügyminiszter vezetésével – tengeren parancsolt megálljt a migrációnak. Ez pedig azt is jelenti, hogy a bevándorláspárti erők (ahogy annyiszor, mint amikor a szocialista Kunhalmi Ágnes azt mondta, hogy a bevándorlás csak álprobléma – a szerk.) hazudtak és hazudnak, amikor azt mondják, hogy a migrációt nem lehet megállítani.
 
 
Csak akkor lesz Európa erős és sikeres, ha az Európát alkotó nemzetállamok is erősek, ha a kontinensen elsőbbséget kap a keresztény értékeken alapuló európai kultúra, és ha Európa megvédi magát, a határait a rá nehezedő migránsinvázióval szemben – hangsúlyozta Orbán Viktor. Az európai migránskérdés két fontos eleme, hogy ne érkezhessenek migránstömegek ellenőrizetlenül Európába, valamint, hogy az EU vezetése ne hozzon olyan intézkedéseket, amelyek miatt újra és újra egyre többen kelnek útra Európa irányába (például a migránsvízum, a migránskártyák, az illegális migráció legális csatornákba terelése). Meg kell védeni a határokat, meg kell akadályozni, hogy tízezrek-százezrek ellenőrizetlenül bejussanak Európába, és akik korábban érkeztek, de nem jogosultak a menedékre, azokat vissza kell szállítani.
0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.