2024. február 23., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

január (2)
· 2023
december (14)
november (7)
október (7)
szeptember (6)
augusztus
július
június
május
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 
 

KISPEST INFO ARCHÍVUM / 2022. MÁRCIUS

 
2022. március 31. 09:55 - 0 Hozzászólás
Kétségtelen, sok olyan, magát világéletében baloldalinak valló magyar ember akad, aki, ha törik, ha szakad, akkor sem húzza be azt a bizonyos x-et a kormánypártok mellé, de közben a Gyurcsány-féle baloldalból sem kér. Számukra jelenthetnek valós alternatívát a Gyurcsány-koalíción kívüli, egyre népszerűbb baloldali pártok és jelöltjeik. Bővebben »
  
 
2022. március 28. 11:13 - 0 Hozzászólás
Megszorításokról és elvonásokról fantáziálnak a hatalom újbóli megszerzésére vágyó baloldali politikusok,
köztük az MSZP-s Hiller István és a DK-ssá vedlett Arató Gergely, Kispest baloldali országgyűlési
képviselőjelöltjei is. A két „régi motoros” a Gyurcsány-Bajnai-kormány tagjaként számos, az emberek
mindennapjait megkeserítő döntést szavazott meg, s mivel mindketten hithű katonái a visszatérni kész,
megszorításpárti ex-kormányfőnek, mondanunk sem kell, sok jóra nem számíthatnánk tőlük, ha hatalmat
kapnának április 3-án. Bővebben »
 
2022. március 28. 10:21 - 0 Hozzászólás
Az önkormányzat eladja a telket, azon társasház épül, amelyben aztán lakásokat csípnek le maguknak az ezt intézők és a polgármester – erről beszél Anonymous legújabb hangfelvételén Patek Gábor, a kispesti önkormányzat vagyongazdálkodási irodájának korábbi vezetője, a polgármester korábbi kabinetfőnöke, a kispesti baloldal örökös kampányfőnöke. Nem készpénzt, hanem lakásokat kapnak „jutalékként” a felvétel szerint; a 86 lakásosból négyet. Az eset a szomszédos XVIII. kerületben történik, ahol a DK-s Szaniszló Sándor a polgármester. Dódity Gabriella frakcióvezető írása. Bővebben »
  
 
2022. március 28. 09:57 - 0 Hozzászólás
A gyermekek pszichoszexuális fejlődésébe, a fejlődés törvényébe kedvezőtlen időszakban beavatkozni olyan hibás lépés, amire józan ésszel, a törvény erejével és a szakmai szabályrendszerrel is mindenképpen nemet kell mondanunk. Maradjunk meg a humánus utaknál, tiszteljük az embert, az ő egyensúlyát szolgáljuk – hangsúlyozta Prof. Dr. Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus, akivel a gyermekvédelmi törvény és a gyermekvédelmi népszavazás fontosságáról beszélgettünk. Bővebben »
 
2022. március 26. 12:00 - 0 Hozzászólás
Boldog békeidők – pár héttel ezelőtt még ebben éltünk. Aztán jött a háború, és néhány nap alatt írt át mindent, amit hazánk, Magyarország helyzetéről gondoltunk a világban. Higgadtságra és szakértelemre nagyobb szükségünk van most, mint eddig bármikor. Dr. Pap Sándor, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltjének írását olvashatják. Bővebben »
  
 
2022. március 25. 19:51 - 0 Hozzászólás
Kormányzati forrásból újult meg teljes egészében a Kispesti Eötvös József Általános Iskola műfüves focipályája. A pályát 2009-ben építtette a kispesti önkormányzat, a karbantartás hiánya miatt azonban igencsak leromlott az állapota az azóta eltelt évek alatt. Bővebben »
 
Oldal 1 / 5
<
1
2
3
4
5
>
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.