2024. április 20., szombat, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

március
február
január (2)
· 2023
december (14)
november (7)
október (7)
szeptember (6)
augusztus
július
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 
 

KISPEST INFO ARCHÍVUM / 2022. SZEPTEMBER

 
2022. szeptember 07. 12:14 - 0 Hozzászólás
A koraszülött babáknak segítő kezet nyújtó Plüss Kommandó csapata felkérte Dódity Gabriellát, segítse akciójukat azzal, hogy jótékonysági árverésre bocsát egy számára kedves plüsst. A szervezet egyebek mellett speciális babafészek csomagokat adományoz az ország 23 koraszülött intenzív osztályának. Bővebben »
  
 
2022. szeptember 05. 15:20 - 0 Hozzászólás
Egyszerű és nagyszerű – ha röviden akarnánk jellemezni azokat a gyakorlatokat, amelyeket dán előadók mutattak be a Kispesti Egyesített Bölcsődék - Csillagfény Bölcsőde kisgyermekgondozóinak a nyár utolsó napjaiban. Immáron harmadik éve, hogy skandináv szakemberek tartanak képzéseket a kispesti intézményben a dán-magyar bölcsődei program keretében. Bővebben »
 
2022. szeptember 05. 11:48 - 0 Hozzászólás
Szeptember elsejétől Kispesten, a felújított 50-es vonalán is elindultak a modern CAF-villamosok, amelyekből már közel 80 közlekedik a fővárosban. A korszerű, alacsonypadlós villamosok kényelmes utazást biztosítanak, miközben jelentősen csökkentik a környék zajterhelését is. A budapesti villamosjármű-fejlesztési projektet Tarlós István korábbi főpolgármester indította útjára 2014-ben. Bővebben »
  
 
2022. szeptember 03. 15:33 - 0 Hozzászólás
Hat darab tornapadot vásárolt a Kispesti Vass Lajos Általános Iskolának Fekete Márk. A Fidesz-KDNP-s önkormányzati képviselő, a tavalyi évhez hasonlóan idén is úgy döntött, költségtérítése egy részét valamelyik kerületi tanintézmény javára ajánlja fel, és olyan eszközöket vásárol, amiket az adott iskolában örömmel használnának. Bővebben »
 
2022. szeptember 02. 13:18 - 0 Hozzászólás
A korábbi rendőrkapitány, Plánk Róbert r. ezredes szeptember 1-jei hatállyal a VI. Kerületi Rendőrkapitányságot vezeti, helyét Krammer György Zsolt r. ezredes vette át. Bővebben »
  
 
2022. szeptember 01. 14:30 - 0 Hozzászólás
A fülhallgatóból bömbölő zene és az úttesten átkelés közben bámult mobiltelefon jelentette veszélyre hívja fel a tanévet kezdő gyerekek figyelmét a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A BRFK a polgárőrséggel együtt idén szeptemberben is fokozott jelenléttel segíti a közlekedést a forgalmas utak közelében lévő iskolák, óvodák környékén. Bővebben »
 
Oldal 8 / 9
<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.