2024. március 03., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

február
január (2)
· 2023
december (14)
november (7)
október (7)
szeptember (6)
augusztus
július
június
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

A legkisebbeket segíti a „hadműveletük”

Főoldal>Közülünk>A legkisebbeket segíti a „hadműveletük”
 
Írta: Szerk.
2022. szeptember 07. 12:14
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A koraszülött babáknak segítő kezet nyújtó Plüss Kommandó csapata felkérte Dódity Gabriellát, segítse akciójukat azzal, hogy jótékonysági árverésre bocsát egy számára kedves plüsst. A szervezet egyebek mellett speciális babafészek csomagokat adományoz az ország 23 koraszülött intenzív osztályának.

"Neked egy plüss - másnak egy esély!" – szól az Alapítvány az Alapítványokért nevű szervezet Plüss Kommandó kezdeményezésének szlogenje. Az akció rászoruló gyerekeknek, köztük a legkisebbeknek és legelesettebbeknek, a koraszülött kisbabáknak igyekszik segítséget nyújtani: a többi közt jótékonysági plüss akciókat szerveznek, amelyek bevételeiből az ország 23 koraszülött intenzív osztálya számára adományoznak speciális koraszülött babafészek csomagokat és egyéb eszközöket, melyek a babák fejlődését és akár életmentését is segítik.

 

A szervezet felkérte Dódity Gabriellát, segítse az akciót azzal, hogy licitre bocsát egy számára kedves plüsst.

-Ezt a hatalmas plüss elefántot ajánlom fel árverezésre, amelynek bevételével hozzájárulhatunk ahhoz, hogy még több pici baba kaphasson ilyen kedves csomagot – írta közösségi oldalán a kormánypárti fővárosi képviselő, kispesti Fidesz-elnök, megtisztelőnek nevezve a felkérést.  A szervezet közösségi oldalán azt írta, köszönik a politikusnak, hogy az ügy mellé állt, s azt is, hogy évek óta segíti a rászoruló gyermekeket például állatkerti séták szervezésével vagy iskolások táboroztatásának támogatásával.

 

Aki szeretné segíteni a szervezet munkáját, az a plusskommando.hu webcímen talál információkat a jelenleg futókezdeményezéseikről, illetve a cikkünkben írt aukcióról is, amely szeptember 13-ig fut.

 

Fotó: facebook.com

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.