2024. június 24., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

május (11)
április (26)
március
február
január (2)
· 2023
december (15)
november (7)
október (7)
szeptember (6)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 
 

KISPEST INFO ARCHÍVUM / 2023. NOVEMBER

 
2023. november 28. 16:22 - 0 Hozzászólás
Míg az önkormányzati időkben volt, hogy a törött csempéket sem javították meg, volt, ahol évtizedeken át még tisztasági festésre sem fordítottak pénzt, és nem egy intézményben vödrökben gyűjtötték az esővizet, ütemezett és nagyszabású felújítási programot hajt végre a kormányzati Külső-Pesti Tankerületi Központ. Bővebben »
  
 
2023. november 27. 18:24 - 0 Hozzászólás
Nagy bajba kerül, aki a Kossuth téren közvécét keres, ugyanis hiába szavazták meg a Felső-Kispesten élők az önkormányzat által meghirdetett közösségi költségvetésben, az megnyitása óta tulajdonképpen zárva van. Pedig méregdrágán készült, a kivitelező nem volt más, mint a kiszivárgott felvételen Lackner Csaba által megnevezett vállalkozó, Somogyi Lászlóné (egyes hírek szerint csak volt) férje. Bővebben »
 
2023. november 25. 15:09 - 0 Hozzászólás
A baloldal sorra értékesíti a kispesti telkeket, parkokat, de volt, amelyik ingatlan furcsa csere útján került végül az egykori Mr. Negyven százalék haveri köréhez - így épülnek Kispesten gombamód a társasházak. Legutóbb a Városháza előtti kis park eladásáról döntött az önkormányzat, a lakókat egy cetlin tájékoztatta egy ismeretlen: ott is társasház fog épülni. Bővebben »
  
 
2023. november 23. 17:48 - 0 Hozzászólás
Idén sem készül el a Határ úti aluljáró felújítása, Karácsony Gergely főpolgármester ezzel is csúszik. Az új befejezési időpont jövő év áprilisa, ha valóban elkészül tavaszra, akkor addig maradnak az áldatlan állapotok… Bővebben »
 
2023. november 22. 14:02 - 0 Hozzászólás
Tavasszal még úgy volt, hogy Karácsony Gergely 3200 rózsatövet ültet a Gellérthegyen, az általa létesítendő Rózsakertben. Az elképzelés Budapest 150. születésnapjára készült volna, de ezt is elbaltázta a főpolgármester, mert a november 7-i nagy napon, csak feltúrt területet találtunk, rózsák nélkül. Bővebben »
  
 
2023. november 14. 15:21 - 0 Hozzászólás
Nem adják fel küzdelmüket a Hunyadi utcában élők, akiknek mindennapjait keserítette meg Gajda Péter
és Karácsony Gergely kétirányú biciklisávja. A helyzet szomorúsága, hogy senki sem a kerékpárosok
ellen harcol, hanem azt tartják elfogadhatatlannak, hogy a kispesti polgármester egy éve magasról tett
a kéréseikre, és azt sem értik, miért ezen a rendkívül forgalmas szakaszon kellett kialakítani a sávokat,
hiszen erre tökéletes lett volna bármelyik, gyér forgalmú párhuzamos utca. Bővebben »
 
Oldal 1 / 2
<
1
2
>
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.