2024. május 27., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (26)
március
február
január (2)
· 2023
december (15)
november (7)
október (7)
szeptember (6)
augusztus
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten

Főoldal>Közérdekű>Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
 
Írta: Szerk.
2023. február 03. 12:03
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Az első operációkat követő tapasztalatokat összegezte dr. Kumin Marianna, a Kispesti Egészségügyi Intézet főigazgató-főorvosa.

Február elsején nyitotta meg kapuit a Kispesti Egészségügyi Intézet új részlege, az egynapos sebészet. Az intézmény vezetőjének közleményéből kiderült, a régóta várt műtétek sorát három sebészeti operáció – egy emlő és két lágyéksérv – nyitotta meg.

 

„A műtét utáni megfigyelési idő, a hazabocsátás és az operáltakkal ma történt telefonos konzultáció a protokoll szerint zajlott, probléma nem merült fel” – írta dr. Kumin Marianna, aki egyúttal felhívta a figyelmet arra is, hogy az egynapos sebészettel kapcsolatos információk az intézmény honlapján, illetve a szakrendeléseknél érhetők el.

1 Hozzászólás
1.smisi052023. február 06., hétfő 10:21:48
A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent meg a kispesti rendelőintézet sebészeti osztályának fejlesztésével kapcsolatban. Ellenzéki képviselő létére kész volt elismerő szavakkal beszélni a kormány támogató hozzájárulásáról. A ellenzék részéről ilyesmivel még nem találkoztam, csak durva szitkozódással, sokszor sértő trágársággal és fenyegetéssel (L. a vasárnapi "évértékelőt"). Csak nehogy kimondják rá a fatvát. Tisztelt Képviselő Úrnak ezért javaslom, gondosan ügyeljen arra, kit enged a háta mögé. És köszönöm szép szavait.
Oldal 1 / 1
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.