2024. május 27., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (26)
március
február
január (2)
· 2023
december (15)
november (7)
október (7)
szeptember (6)
augusztus
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 
 

KÖLYÖK

 
2022. május 23. 11:22 - 0 Hozzászólás
A tanévet kitűnő eredménnyel záró általános iskolás diákoknak a Fővárosi Nagycirkusz ingyenes belépőjegyet biztosít nyári előadásai valamelyikére. A Kitűnő Tanuló Program kuponjai szeptember 18-ig válthatók be. Bővebben »
  
 
2022. február 03. 16:01 - 0 Hozzászólás
A hagyományokhoz hűen idén is meghirdeti óvodásoknak és iskolásoknak szóló alkotói pályázatát az Országos Tűzmegelőzési Bizottság. Ezúttal olyan alkotásokat várnak, amelyek a tűzmegelőzés és a tűzvédelem fontosságát ábrázolják. A szervezők ígérete szerint a díjazottak értékes nyereményekkel és életre szóló élményekkel is gazdagodnak majd. Bővebben »
 
2021. augusztus 16. 10:36 - 0 Hozzászólás
Igencsak mozgalmas, táborokban bővelkedő nyarat tudhat maga mögött az értelmükben sérült fiatalokat segítő kispesti Gyöngyszemek Alapítvány, amely emlékezetes módon, egy saját szervezésű floorball edzőtáborral és kupával zárta le ezt az időszakot. E sportág amellett, hogy rendkívül élvezetes elfoglaltságot jelent a sérült emberek számára, kivételes fejlesztési lehetőségeket is magában hordoz. Bővebben »
  
 
2021. július 06. 10:55 - 0 Hozzászólás
A kispesti Mágnes Színház gyermek színjátszó-musical stúdió 32 esztendővel ezelőtt alakult azzal a céllal, hogy szereplési lehetőséget adjon a színpadra vágyó fiataloknak, miközben a közös célért lelkesedő, összetartó közösséggé kovácsolja őket. A sokéves tapasztalatok szerint a társulat tagjai nemcsak a foglalkozásokon állnak helyt: a próbák és előadások olyan készségekkel ruházzák fel őket, melyeknek a hétköznapok során is nagy hasznukat veszik. Bővebben »
 
2021. július 01. 15:19 - 0 Hozzászólás
Két kispesti óvodában is felavattak egy-egy ovis sportpályát, melyek játékos formában, ugyanakkor szakszerűen ismertetik meg a 3-6 éves korosztály tagjait a legnépszerűbb labdajátékokkal – a labdarúgással, a kosárlabdával, a kézilabdával és a röplabdával. A 6x12 méteres pályák multifunkciósak, így némi átalakítás után a kicsik teniszezhetnek vagy tollasozhatnak is rajtuk, nem beszélve a különböző atlétikai vagy ügyességi feladatokról. Bővebben »
  
 
2021. április 30. 13:09 - 0 Hozzászólás
Testi és szellemi képességek fejlesztése, önuralomra nevelés, közösségé formálás – a többi közt ezeket kínálja a Gyöngyszemek Alapítvány taekwondo foglalkozása, melyre elsősorban értelmükben sérült kispesti fiatalok jelentkezését várják. A szervezők elhivatottságát jelzi, hogy az edzéseket a sportág kiemelkedő hazai alakjai tartják. Bővebben »
 
2021. április 28. 13:18 - 0 Hozzászólás
Sporttábort hirdetett meg nehéz anyagi körülmények közt élő ép és értelmükben akadályozott kispesti gyermekek számára a Gyöngyszemek Alapítvány. Az ötnapos, júliusi táborban kiemelt szerepet kapnak a küzdősportok, melyeknek számos nagy alakja lesz jelen, s tart majd előadásokat és edzéseket a kicsiknek és nagyoknak. Bővebben »
  
 
2020. augusztus 13. 11:45 - 0 Hozzászólás
Azzal az indokkal szavazta le két éve a baloldali városvezetés, hogy Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) javaslatára épüljenek ovi-sport pályák minél több kispesti óvodában, hogy nincs rá pénz. A jobboldal 10 millió forintot szeretett volna elkülöníteni a 2019-es költségvetésből erre a célra, amikor 145 millió volt az általános tartalék, és 205 millióra rúgtak a baloldal kommunikációs kiadásai. Most azonban – nem először – saját ötletként állt elő a baloldali városvezetés a Gyöngykagyló és a Napraforgó óvodákban építendő sportpályákkal kapcsolatban. Bővebben »
 
Oldal 1 / 17
<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
 
 
16
17
>
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.