2024. május 27., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (26)
március
február
január (2)
· 2023
december (15)
november (7)
október (7)
szeptember (6)
augusztus
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Alkotásra buzdít a katasztrófavédelem

Főoldal>Kölyök>Alkotásra buzdít a katasztrófavédelem
 
Írta: Szerk.
2022. február 03. 16:01
Rovat: Kölyök
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A hagyományokhoz hűen idén is meghirdeti óvodásoknak és iskolásoknak szóló alkotói pályázatát az Országos Tűzmegelőzési Bizottság. Ezúttal olyan alkotásokat várnak, amelyek a tűzmegelőzés és a tűzvédelem fontosságát ábrázolják. A szervezők ígérete szerint a díjazottak értékes nyereményekkel és életre szóló élményekkel is gazdagodnak majd.

Sorozatban kilencedik alkalommal hirdeti meg gyerekeknek szóló alkotói pályázatát az Országos Tűzmegelőzési Bizottság. Az ovisok egyénileg készített szabadkézi rajzzal vagy csoportosan készített egyéb kézműves alkotással pályázhatnak, az iskolások pedig három korcsoport szerint (6-10, 11-14 és 14-18 éves korig) jelentkezhetnek az említett alkotásokon túl akár saját verssel, mesével vagy számítógépes programmal is. A téma minden alkotás esetében a tűzmegelőzés és tűzvédelem fontossága. 

  

A területi versenyen első helyezést elért alkotások részt vesznek az országos megmérettetésen is, amelynek díjait júniusában adják át Budapesten. Az országos verseny győztesei és különdíjasai értékes nyereményekkel gazdagodnak, az az óvoda vagy iskola pedig, ahonnan a legtöbb pályázatot nyújtják be, azon túl, hogy elnyeri a „Legkreatívabb óvoda/iskola 2022” címet, egy tűzoltó-bemutató részese is lesz: intézményükbe egy napra „beköltöznek” a tűzoltók; lesz füstsátor, tálcatűzoltás, olajtűzoltás, roncsvágás és tűzvédelmi oktatás is.

 

A pályaműveket április 30-ig lehet benyújtani a járványügyi helyzet alakulásától függően postán vagy e-mailen, előzetes egyeztetés után személyesen, a korcsoport és kategória-megjelöléssel az illetékes fővárosi vagy megyei katasztrófavédelmi igazgatóságokhoz.

 

A pályázat részleteit tartalmazó dokumentum ide kattintva tölthető le.

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.