2024. július 21., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

június
május (11)
április (26)
március
február
január (2)
· 2023
december (15)
november (7)
október (7)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 
 

KISPEST INFO ARCHÍVUM / 2024. MÁJUS

 
2024. május 30. 23:11 - 0 Hozzászólás
Idén több mint negyedmilliárd forint, öt év alatt milliárdos nagyságrendű összeg – ennyit költ a kispesti önkormányzat kommunikációra. Ezzel legalább két probléma van. Az egyik, hogy például egészségügyi fejlesztésekre vagy a társasházak felújítására ennél nagyságrendileg kevesebbet fordít, a másik, hogy ebbe a keretbe valahogyan sosem fér bele sem a kispesti jobboldal véleménye, sem pedig azok a zűrös ügyek és kétes ügyletek, amelyekről jó volna, ha tudnának a kispestiek. Bővebben »
  
 
2024. május 23. 14:53 - 0 Hozzászólás
Új mammográfiás készüléket kapott a kormány segítségével a Kispesti Egészségügyi Intézet, így mostantól a kispesti hölgyeknek nem kell más kerületbe elmenniük ezért a vizsgálatért. Bár a mellrák korai felismerésében óriási jelentősége van a megfelelő eszközzel végzett mammográfiának, a kispesti önkormányzat arra sem volt képes, hogy 22 milliárd forintos költségvetéséből körülbelül 50 millió forintot fordítson a saját fenntartásában lévő intézetnek új készülék beszerzésére. Ezért Dódity Gabriella fővárosi képviselő a kormánytól kért és kapott segítséget a régi készülék lecseréléséhez. Bővebben »
 
2024. május 21. 20:39 - 0 Hozzászólás
A kiszivárgott kispesti hangfelvételek szerint a kerületi vagyonkezelő egykori igazgatóját, a Miszter 40 Százalékként emlegetett volt MSZP-s képviselőt ugyan állítólag kiszavazta pártja a botrány kirobbanása után, most, öt év elteltével újra kampányol régi pártja mellett, aláírásokat és szavazatokat gyűjt a kispestiektől. Bővebben »
  
 
2024. május 21. 20:37 - 0 Hozzászólás
Jól szervezett közlekedést, út-, épület- és középület-felújításokat, Városgondnokság létrehozását, tisztaságot és rendet ígér a fővárosban Szentkirályi Alexandra, Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje. Bővebben »
 
2024. május 03. 10:16 - 0 Hozzászólás
Kerítésfelújítás 30 millióért, de a Google fotók alapján nyoma sincs új kerítésnek. Tizenegy gáztűzhely az
óvodában, ahonnan kikötötték a gázt. Régi vas kád a mosókonyhában, amit papíron körbe burkoltak, és új
vízcsapot is kapott; csak épp a kád nincs sehol. És természetesen, ahogy az Kispesten lenni szokott: felelős
az ablakban. Egyetlen eredmény: a Nemzeti Nyomozó Iroda nyomoz. Bővebben »
  
Oldal 2 / 2
<
1
2
>
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.