2024. április 27., szombat, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

március
február
január (2)
· 2023
december (14)
november (7)
október (7)
szeptember (6)
augusztus
július
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 
 

KISPEST INFO ARCHÍVUM / 2015. DECEMBER

 
2015. december 07. 17:23 - 0 Hozzászólás
Csatlakozzon Ön is a Kispesti Társaskör minden kispesti lakos számára ingyenes könyvklubjához, és legyen részese a kalandoknak – szól az egyesület felhívása. Az olvasás ugyanis az, ami betűről betűre fejleszti az ember fantáziájának birodalmát. Napjainkban a könyv méltatlanul elhanyagolt „intézmény” – éppen ezért vegyük kezünkbe a Könyvet. A könyvet, ami vidám történeteket mesél, ami elrejtett világokba kalauzol, ami lélekszaggató drámákat mutat meg nekünk… Ráadásul december 19-én, szombaton délelőtt ingyen elhozhatjuk az áhított olvasmányt. Bővebben »
  
 
2015. december 07. 16:21 - 0 Hozzászólás
Mind a kispesti piacok állapota sürgető probléma, mind pedig az a tény, hogy Kispest közterületein nincsen elegendő szemetes és kutyaürülék tároló. A Fidesz-KDNP képviselőcsoportja ezekre szeretné megtalálni a megoldást a decemberi testületi ülésen – ám a Kispest.hu oldal alapján napirendre sem vették ezeket. A testületi ülésen még dönthetnek úgy, hogy tárgyalásra érdemesnek tartják a javaslatokat. Bővebben »
 
2015. december 07. 12:52 - 0 Hozzászólás
Örömmel jelentette be dr. György István kormánymegbízott, hogy a Póka Egonnal és zenésztársaikkal idén immár ötödik alkalommal megrendezett jótékonysági koncertjükön több mint kétmillió forintot ajánlottak fel az adakozók. A bevételt kispesti és kőbányai hátrányos helyzetű gyerekek nyári táborozására ajánlják fel, és az Eszterlánc bölcsőde sószobájának kialakítását is támogatják. Bővebben »
  
 
2015. december 03. 10:20 - 0 Hozzászólás
2009-ben alapította az önkormányzat a Kispest Sportjáért-díjat, amit minden évben azoknak ítélnek oda, akik kiemelkedő munkát végeznek ezen a területen. Maroshévizi Krisztina, Lángi Gábor és Vid Gabriella vehetett át idén elismerést. Bővebben »
 
2015. december 02. 12:41 - 0 Hozzászólás
Immár ötödik alkalommal ad jótékonysági koncertet dr. György István kormánymegbízott a Póka Egon Experience-szel Kőbányán, amelynek bevételét az előző évekhez hasonlóan kőbányai és kispesti rászorulók javára ajánlják fel. Idén hátrányos helyzetű gyerekek nyári táborozására, illetve az Eszterlánc bölcsőde sószobájának kialakításához várják az adományokat az egyébként ingyenes koncerten Kőbányán, a KÖSZI-ben most péntek (12.04) este, 7 órától. Bővebben »
  
 
2015. december 01. 15:47 - 0 Hozzászólás
Az Önkormányzat segítségével, támogatásával hívták életre 2015 nyarán, és jelenleg már 12 taggal dolgozik a XIX. Kerületi Polgárőrség keretein belül a Kispesti Állatvédemi Járőrszolgálat, Kruzslicz Anna vezetésével. Bővebben »
 
Oldal 3 / 4
<
1
2
3
4
>
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.