2022. december 03., szombat, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 
 

KISPEST INFO ARCHÍVUM / 2022. ÁPRILIS

 
2022. április 29. 12:18 - 0 Hozzászólás
Ünnepélyes keretek között avatták fel a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet minden igényt kielégítő, modern diagnosztikai központját. A fejlesztés, amely az új épületszárnyat, a kapcsolódó orvostechnológiai eszközbeszerzéseket és a parkoló bővítését foglalja magában a kormány Egészséges Budapest Programjának forrásaiból valósult meg, összesen 770 millió forintból. Az új épületrészben MR-, CT- és csontsűrűség-vizsgálatot is el tudnak végezni a szakemberek. Az átadóünnepségen jelen volt Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere, Dobosi Zsolt, a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet főigazgatója, valamint Földesi Gyula és Németh Szilárd Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselők is. Bővebben »
  
 
2022. április 27. 10:52 - 0 Hozzászólás
Felejthetetlen élményeket kínálnak a gyerekeknek a kispesti nyári táborok, amelyekből jócskán akad, a férőhelyek száma azonban véges, éppen ezért érdemes minél előbb jelentkezni rájuk. Azoknak a szülőknek, akik bizonytalanok, milyen tematikájú táborba írassák be gyermeküket, összegyűjtöttünk néhány remeknek ígérkező programot. Bővebben »
 
2022. április 26. 10:41 - 0 Hozzászólás
A XIX. kerületi Rendőrkapitányság öt munkatársa vehette át a Sárkányölő Szent György Elismerést az önkormányzat díjátadó ünnepségén, amelyen a többi közt elhangzott: az elmúlt évek rendőri munkájának köszönhetően Kispest közbiztonsági helyzete kifejezetten jó, az ehhez hasonló alkalmak pedig hozzájárulnak ahhoz, hogy szavatolni tudják a kerület közbiztonságát. Bővebben »
  
 
2022. április 25. 10:47 - 0 Hozzászólás
Az erőmű egy 10 kilovoltos trafóállomásában történt detonáció, aminek következtében a kerület jelentős részében nincs áram. A katasztrófavédelem szakemberei a helyszínen vannak. Bővebben »
 
2022. április 21. 11:33 - 0 Hozzászólás
Egyre több helyen érhető el magas színvonalú bölcsődei ellátás, ami segíti a kisgyermekeseket a munka és a család közötti egyensúly kialakításában - közölte a Miniszterelnökség családokért felelős államtitkára a Facebook-oldalán megosztott, a kormany.hu-n megjelent közleményben, a bölcsődék napján. Bővebben »
  
 
2022. április 20. 11:15 - 0 Hozzászólás
Május 2-ára hívta össze az Országgyűlés alakuló ülését Áder János köztársasági elnök - olvasható az államfő határozatában, amelyet a Köztársasági Elnöki Hivatal honlapján tettek közzé. Bővebben »
 
Oldal 1 / 4
<
1
2
3
4
>
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.