2022. július 06., szerda, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

június (41)
május (41)
április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

A legkülönfélébb nyári táborok várják a kispesti gyerekeket

Főoldal>Kedvcsináló>A legkülönfélébb nyári táborok várják a kispesti gyerekeket
 
Írta: Szerk.
2022. április 27. 10:52
Rovat: Kedvcsináló
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Felejthetetlen élményeket kínálnak a gyerekeknek a kispesti nyári táborok, amelyekből jócskán akad, a férőhelyek száma azonban véges, éppen ezért érdemes minél előbb jelentkezni rájuk. Azoknak a szülőknek, akik bizonytalanok, milyen tematikájú táborba írassák be gyermeküket, összegyűjtöttünk néhány remeknek ígérkező programot.

„Szupererő tábor – Mi a te szupererőd?” címmel szerveznek önismereti műhelyt 9 és 13 év közötti gyerekeknek a KMO-ban. A program leírásából kiderül, a részvevők öt nap alatt elmerülnek a test, a lélek és az elme kalandos világában, hogy olyan egyszerű módszereket sajátítsanak el, amelyekkel aztán kihozhatják magukból a legjobbat az élet legkülönfélébb területein. „Gyakorlati eszközöket tanulunk sok-sok játékkal, hogy szeptemberben újult erővel, önbizalommal telve kezdhesd a tanévet. Ezeket az eszközöket nem csak az iskolában, hanem az élet bármely területén használhatod majd, hogy egy boldog, sikeres felnőtté válhass” – ígérik a szervezők.

 

Időpont: 2022. július 25-29.

Helyszín: KMO Művelődési Központ és Könyvtár (1191 Budapest, Teleki u. 50.)

 

Biztos forrásból tudjuk, sokan érdeklődnek a KMO Akrobatikus Rock and Roll tánctábora iránt, amellyel a szervezők a 7-13 éves korosztályhoz, legfőképp a lelkes, táncolni, sportolni és szórakozni vágyó gyerekekhez szólnak. Azt ígérik, a résztvevők nemcsak az akrobatikus rock and roll tánclépéseivel, hanem más, napjainkban divatos táncokkal is megismerkedhetnek. A táborban játékos szituációs gyakorlatok, társasjátékok, filmvetítés, vetélkedők és számos egyéb izgalmas program várja a gyerekeket. „Egy hét vidámság, móka kacagás fiúknak és lányoknak egyaránt. Előzetes tánctudás nem szükséges!”

 

Időpont: 2022. július 4. - július 8

Helyszín: KMO Művelődési Központ és Könyvtár (Kultúr-kamra terem)

 

„Nyomozz velünk!” – hívják fel a figyelmet arra a táborra, amelyet azoknak a 8 és 14 év közötti gyerekeknek ajánlanak, akik szeretik a rejtélyes történeteket, a logikai játékokat, és éreznek magukban egy kis kreativitást. A tábor ideje alatt a legkülönfélébb tematikus játékokkal, logikai feladványokkal és még meglepetés-szereplőkkel is megismerkedhetnek a részvevők. „Az izgalmas és szórakoztató játékokhoz csupán csavaros észjárásra és egy csipet bátorságra lesz szükség.”

 

Időpont: 2022. július 11-15.

Helyszín: F20 – Kispesti Prevenciós Ifjúsági Klub, 1191 Budapest, Fő utca 20

 

Ahogy az már megszokott, a Wekerlei Kultúrház is számos izgalmas, érdekes és szórakoztató nyári tábort szervez. Ajánljuk olvasóink figyelmébe a Kalandozó sporttáborokat, amelyek a 6-13 éves korosztálynak ígérnek öt napnyi élménygyűjtést: a sportágak napján a legkülönfélébb sportokkal lehet ismerkedni (amerikai foci, íjászat, freestyle roller stb.), emellett túrázás, erdei kerékpározás, dunai kenuzás, kajakozás és sárkányhajózás, továbbá műugrás is a program részét képezi – már a felsorolásban elfáradtunk.

 

Időpont: 2022. július 4-8., július 11-15.,

 

Egészen más élményeket kínál a Wekerlei Kultúrház Divattábora: a 10-15 éveseknek szervezett táborban a színek, a formák, az anyagok, a trendek és a stílusok lesznek főszerepben. „Megtudhatod, hogyan álmodják meg a tervezők a divatot, mi több, te is megpróbálkozhatsz ezzel!” – áll a programleírásban.  A részvevők megismerkednek az aktuális trendekkel, ruhákat terveznek és hasznosítanak újra, belekóstolnak a textiltervezésbe és a divatrajzolásba, valamint saját tervezői mappát is készítenek. A tábort kiállítás és divatbemutató zárja.

 

Időpont: 2022. augusztus 1-5.

 

Mindeközben a Kispesti uszoda is gőzerővel szervezi a rendkívül népszerű nyári táborát. Egész nyáron ötnapos turnusokban lesz lehetőségük a 6-14 éves gyerekeknek táborozni az intézményben, ahol napi két úszásoktatás, sport- és kézműves foglalkozások várják őket. A szervezők kiemelték, hogy az úszástudás megléte nem feltétele a részvételnek, vízbiztonság viszont szükséges.   

 

Időpont: 2022. június 20-tól augusztus 19-ig, ötnapos turnusokban

Helyszín: Kispesti uszoda (1191 Budapest, Simonyi Zsigmond u. 31.)

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.