2024. július 21., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

június
május (11)
április (26)
március
február
január (2)
· 2023
december (15)
november (7)
október (7)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
  Error: Cannot produce JPEG file. [./images/tmp-res/kispest-info.e0a9aafe5f52.jpg]Error: Cannot produce JPEG file. [./images/tmp-res/kispest-info.a09823013b77.jpg]Error: Cannot produce JPEG file. [./images/tmp-res/kispest-info.e1289b7fbae1.jpg]Error: Cannot produce JPEG file. [./images/tmp-res/kispest-info.1eaa6541b52e.jpg]Error: Cannot produce JPEG file. [./images/tmp-res/kispest-info.b89966ba3d14.jpg]

A Bölcsődék Napját ünnepelték a kispesti Csillagfényben

Főoldal>Kölyök>A Bölcsődék Napját ünnepelték a kispesti Csillagfényben
 
Írta: Szerk.
2017. április 21. 15:17
Rovat: Kölyök
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Hetedik alkalommal tartották meg a Bölcsődék napját, amelyet a XIX. kerületben szakmai nappal és elismerések átadásával egybekötve szerveznek meg minden évben az Egyesített Bölcsődék szakemberei. Az önkormányzat által alapított "Bölcsődés gyermekekért végzett kimagasló munkáért" elismerést Litzler Ildikó, a Gyöngyszem bölcsőde nevelője, a Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezete kispesti alapszervezetének köszönetét és ajándékát Binder Erika, a Harangvirág bölcsőde munkatársa kapta.

 

Ez alkalommal két kollégájukat köszönthették a dolgozók. Az önkormányzat által alapított Bölcsődés gyermekekért végzett munkájáért Litzler Ildikó vehetett át elismerő oklevelet, aki a bölcsődei nevelés – gondozás területén végzett kimagasló tevékenységéért, emberi magatartásáért és a kiemelkedő szakmai munkájáért kapta a díjat.

 

A Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezete kispesti alapszervezetének elismerését Binder Erika, a Harangvirág bölcsőde egyik meghatározó gyermeknevelője kapta, aki kitüntetését Szűcs Viktóriától, a (BDDSZ) elnökétől vehette át.

 

Gratulálunk a díjazottaknak, illetve a kispesti gyermekekért végzett munkájukért valamennyi bölcsődei dolgozónak!

 

 

Az Egyesített Bölcsődék vezetője, Brinza Istvánné beszédében - amelyben kiemelte, hogy 165 évvel ezelőtt a Pesti Első Bölcsődei Egylet, a Kalap utcában, Kispesten pedig hetven évvel ezelőtt, 1947-ben nyitották meg az első bölcsődét - arról is beszélt, hogy előreláthatólag hosszú idők óta most először szeptemberben is lesznek szabad helyek a beiratkozni vágyóknak.

 

Szűcs Viktória a Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezete elnöke beszédében kiemelte a 2017 januárjától érvényes jogszabály szerint mini, családi és munkahelyi bölcsődék kialakítására is van lehetőség.

 

Mikó Eszter, Perlekiné Valentyin Ildikó, dr. Bicsak Ágnes, illetve Pécsi Rita is tartott előadást a nap második felében, ugyan is szakmai napot tartottak az ágazatban dolgozóknak. 

 

Az eseményen Mihály András a Közművelődési, Oktatási, Sport, Ifjúságpolitikai és Egészségügyi (KOSIE) bizottság tagja is megjelent.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.