2023. szeptember 23., szombat, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

augusztus
július
június
május
április
március (14)
február (26)
január (26)
· 2022
december (16)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
  Error: Cannot produce JPEG file. [./images/tmp-res/kispest-info.f8213dbc3924.jpg]Error: Cannot produce JPEG file. [./images/tmp-res/kispest-info.e071d5641374.jpg]Error: Cannot produce JPEG file. [./images/tmp-res/kispest-info.85ba887072d5.jpg]Error: Cannot produce JPEG file. [./images/tmp-res/kispest-info.dc617633954e.jpg]

A kispestiek biztonsága az első számukra - kitüntették őket

Főoldal>Közülünk>A kispestiek biztonsága az első számukra - kitüntették őket
 
Írta: Szerk.
2022. december 08. 12:30
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A hagyományokhoz hűen idén is kitüntetést vehetett át három, példamutató munkájáról tanúbizonyságot tett rendvédelmi dolgozó. Az év rendőre, tűzoltója és polgárőre címek átadásán túl elismerő okleveleket is osztottak a Városházán tartott díjátadó ünnepségen.

Az év rendőre elismerő címet idén Kovács Jácint Zsolt rendőr törzszászlós kapta. Méltatásában elhangzott, 2004-ben kezdett el dolgozni a XIX. kerületi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztályán, majd a Bűnügyi Osztályon, Vizsgálati Alosztályon vizsgálói munkakört látott el, később járőrvezető lett. Szakmai munkáka elismeréseként őrparancsnoknak, majd pedig szolgálat-parancsnoknak nevezték ki. Példamutató, határozott és fegyelmezett rendőrként jellemezték, aki szakmai és elméleti tudását folyamatosan bővíti.

 

Az év tűzoltója Bán Zsolt tűzoltó törzsőrmester lett, aki 2011 óta szolgál hivatásos tűzoltóként a XIX. kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokságon. Munkáját magas szinten, megbízhatóan végzi, fizikai és pszichés terhelhetősége pedig egyaránt kiváló. Elöljáróit építő ötleteivel segíti, miközben a fiatal kollégáit is örömmel segíti, mentorként.

 

Az év polgárőre elismerő címet Csongrádi Kristóf kapta, aki évek óta lelkesen segíti a Kispesti Készenléti Polgárőrség munkáját. Elmondták róla, szabadidejében gyakran lát el szolgálatot, s ha kell gyalogosan, kerékpárral és autóval is járja a környéket. Elhangzott az is, hogy minden év szeptemberében vállal úgynevezett „zebrázást”, amikor is a kijelölt gyalogátkelőhelyeken segíti az általános iskolás diákok biztonságos átkelését.

 

Az ünnepségen elismerő oklevelet és pénzjutalmat kapott a kerületi rendőrkapitányságon dolgozó Antal István rendőr törzszászlós, Balogh László rendőr törzsőrmester, Beer Anikó rendőr őrnagy, dr. Németh Klára rendőr százados, dr. Szász Bendegúz Árpád rendőr főhadnagy, Gordánné Kiss Éva rendvédelmi alkalmazott, Juhász Beáta rendőr zászlós, Kemény Olga címzetes rendőr alezredes és Papp Szilvia rendvédelmi alkalmazott.

 

Hasonló elismerésben részesült a Dél-pesti Katasztrófavédelmi Kirendeltséghez tartozó XIX. kerületi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság öt munkatársa: Pusztai Ádám tűzoltó őrmester, Mihály Tamás tűzoltó törzsőrmester, Szabó Bálint tűzoltó százados, Takács György tűzoltó zászlós és Tóth Tamás tűzoltó zászlós.

 

Elismerő oklevélben részesült Somodi Roland, a Dél-Pesti Autóvadász és Polgárőr Egyesület polgárőre, valamint Chogyelka András rendész is.

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.