2024. június 17., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

május (11)
április (26)
március
február
január (2)
· 2023
december (15)
november (7)
október (7)
szeptember (6)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Folyamatosan zajlanak az oltások a Kispesti Egészségügyi Intézetben

Főoldal>Közérdekű>Folyamatosan zajlanak az oltások a Kispesti Egészségügyi Intézetben
 
Írta: Szerk.
2021. november 11. 11:00
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A romló járványügyi adatokra való tekintettel a szakemberek arra kérik a lakosságot, éljenek az oltás lehetőségével. Dr. Kumin Marianna, a Kispesti Egészségügyi Intézet főigazgató-főorvosa közleményben foglalta össze a legfrissebb és legfontosabb tudnivalókat az oltakozás és az intézetben zajló szakrendelések kapcsán.

„Ismeretes, hogy aggasztóan emelkedik a napi azonosított fertőzöttek száma, a jelenlevő variáns a korábbiaknál fertőzőbb, és a gyermekeket is jobban érinti. Kérem tisztelt betegeinket és Kispest lakosságát, hogy továbbra is éljenek az oltakozás lehetőségével a negyedik hullám mérséklése és kedvezőtlen következményeinek kivédése céljából!” – hangsúlyozta közleményében dr. Kumin Marianna.

 

A Kispesti Egészségügyi Intézet főigazgató-főorvosa felhívta a figyelmet arra, hogy az intézményben továbbra is zajlik a másodkörös és az emlékeztető, harmadik körös oltások beadása, méghozzá hetente három napon: hétfőn, szerdán és pénteken. Az oltásokat kizárólag az EESZT-ben történt előzetes regisztrációt követően lehet igénybe venni; igény esetén a háziorvos segítséget tud nyújtani.

 

A közlemény emlékeztet arra is, hogy a kormány az átoltottság növelése és a járvány megfékezése érdekében oltási akcióhetet hirdetett a november 22-e és 28-a közötti időszakra. A vakcinák beadása ez esetben a kórházi oltópontok történik majd.

 

Dr. Kumin Marianna hangsúlyozta továbbá, hogy az egynapos sebészet kivitelezési munkálatai és az oltási feladatok ellátása mellett is zavartalan a betegellátás a Kispesti Egészségügyi Intézetben. Fontos tudni, hogy a legtöbb szakrendelés egyeztetett időpontban vehető igénybe. Időpontot kérni lehet a központi telefonszámot tárcsázva (visszahívással), az adott szakrendelés számát hívva a honlapon meghatározott idősávban, a szakrendelés e-mail címén keresztül, valamint webes előjegyzés formájában is. Sürgősségi ellátást a háziorvos kezdeményezhet telefonos konzultáció, illetve szabályosan dokumentált beutaló által.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.