2024. május 27., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (26)
március
február
január (2)
· 2023
december (15)
november (7)
október (7)
szeptember (6)
augusztus
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Siralmas látványt nyújt az egykori fallabdaterem épülete

Főoldal>Közélet>Siralmas látványt nyújt az egykori fallabdaterem épülete
 
Írta: Szerk.
2023. március 01. 14:24
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Látszólag cseppet sem zavarja a telektulajdonos, Karácsony Gergely vezette fővárost, milyen áldatlan állapotok uralkodnak Kispesten, az Üllői úton, ahol az egykoron szebb napokat látott épületegyüttes „áll”. Dódity Gabriella Facebook-oldalán a többi közt megírta, a teljes bontáshoz további 4,3 millió forintra lenne szükség.

„Vajon Karácsony Gergelyt érdekli, hogy a főváros területe így néz ki Kispesten, az Üllői út mentén?” – tette fel költőinek szánt kérdését közösségi oldalán Dódity Gabriella. A Fidesz-KDNP-s fővárosi képviselő posztjában több fotóval is szemléltette, hogyan is néz ki most az egykori fallabdatermet is magában foglaló épületegyüttes, amelyet jó ideje Kispest egyik szégyenfoltjaként emleget a közvélemény. A látvány siralmas: az egykor szebb napokat látott épületek félig lebontva, bedeszkázott ablakokkal, összefirkálva csúfoskodnak mind a mai napig.

 

Emlékezetes, a telektulajdonos fővárosnak december 31-ig el kellett volna bontania az évek óta üresen álló épületegyüttest, amennyiben a bontási munkáltokra elég lett volna 15 millió forint. Nem volt elég. A kormánypárti politikus bejegyzésében megírta, Kispest időközben saját költségén elhárította az életveszélyt, a sittet és a téglákat elhordták, a teljes bontáshoz azonban további 4,3 millió forintra lenne szükség.

 

„Szerintetek érdemes a főpolgármesternél újra próbálkoznom? Írjak egy újabb előterjesztést, vagy ne vesződjek vele?” – írta, utalva arra, hogy korábban hiába adott be a Fővárosi Közgyűlésen előterjesztést, hogy fizesse ki a főváros a bontás költségét, hiszen az ő területén állnak az ingatlanok, azt lesöpörték az asztalról.

 

(Fotók: facebook.com/doditygabriella)

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.