2024. május 27., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (26)
március
február
január (2)
· 2023
december (15)
november (7)
október (7)
szeptember (6)
augusztus
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Vállalhatatlan a főváros jövő évi költségvetése a Fidesz-KDNP szerint

Főoldal>Közélet>Vállalhatatlan a főváros jövő évi költségvetése a Fidesz-KDNP szerint
 
Írta: Szerk.
2022. december 15. 12:49
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
„Ezzel csődbe lehet kormányozni Budapestet” – fogalmazott közösségi oldalán Dódity Gabriella a Fővárosi Közgyűlés legutóbbi ülését követően. A kormánypárti fővárosi képviselő összefoglalójában hangsúlyozta: a költségvetést Karácsony Gergely saját elmondása szerint sem szavazta meg jó szívvel.

A Fővárosi Közgyűlés 17 igen szavazattal, 11 nem ellenében, 2 tartózkodás mellett fogadta el a fővárosi önkormányzat 2023-mas költségvetését december 14-i ülésén. „A DK bejelentette, nem támogatja a főváros költségvetését, azt csak kifejezetten Karácsony Gergely kérésére szavazza meg. Karácsony Gergely saját elmondása szerint maga sem szavazta meg jó szívvel azt” – idézte fel Dódity Gabriella a Facebook-oldalán. A kormánypárti fővárosi képviselő hangsúlyozta, a Fidesz-KDNP frakció szerint a főváros költségvetése vállalhatatlan, s ezzel csak csődbe lehet kormányozni Budapestet.

 

A politikus összefoglalójában felidézte: a főváros vezetése megemelte a temetkezési díjakat. Ennek értelmében január 1-jével egységesen körülbelül 17 százalékkal emelkednek a temetői hatósági díjak. Egy átlagos hamvasztásos temetés költsége összességében 4,7 százalékkal, az átlagos koporsós temetés ára pedig 7,83 százalékkal emelkedik.

 

Dódity Gabriella arról is írt, hogy interpellációjában arra kérte Karácsony Gergelyt, ne űzze ki az Illatos úti gyepmesteri telepről az állatokat. „Semmi foganatja nem volt. Már csak abban reménykedhetünk, a kerületi önkormányzatok nem fognak állatot túlaltatni…Ennyit Karácsony állatbarát Budapestjéről…” – summázta.

 

OLVASTA MÁR?

Karácsony Gergely állatbarát Budapestet ígért, most pedig kipaterolná a 16. naptól az állatokat a gyepmesteri telepről

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.