2024. június 22., szombat, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

május (11)
április (26)
március
február
január (2)
· 2023
december (15)
november (7)
október (7)
szeptember (6)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 
 

KISPEST INFO ARCHÍVUM / 2023. DECEMBER

 
2023. december 14. 14:48 - 0 Hozzászólás
Gazdátlan kutyákat a közintézményekbe – akár ez is lehet a szlogenje annak az országban egyedülálló programnak, amelyet a Fővárosi Önkormányzat gyepmesteri telepének támogatására életre hívott DOKTA civil szervezet indított. Az első kutya, az egy éve a rácsok mögött dekkoló Zénó már meg is érkezett a Magyar Vöröskereszt kispesti telephelyére, tartásának költségeit a kispesti önkormányzat állja. Az ötletgazda Dódity Gabriella örül annak, hogy nemcsak a kutyával tettek jót, hanem a hajléktalanoknak is örömöt csempész majd a kutyus az életükbe. Emellett bízik benne, hogy minél több önkormányzat követi majd ezt a példát Budapesten, de akár országszerte is. Bővebben »
  
 
2023. december 13. 16:54 - 0 Hozzászólás
Hamarosan gyerekei veszik át Fajt Istvántól húsboltját, a mindenki által szeretett mester ezzel 60 évet zár le az életéből. A húsbolt színvonala és jövője persze töretlen marad, az utódok ugyanis a papától tanultak. Nem véletlenül ítélték oda nekik a kerület kedvence díjat! Bővebben »
 
2023. december 11. 19:01 - 0 Hozzászólás
Mint köztudott, több gazdasági bűncselekmény gyanúja miatt is nyomoz a Nemzeti Nyomozó Iroda immár négy éve, részben az akkor kirobbant hangfelvételeken is hallottak alapján. Most egy lakossági feljelentés alapján információink szerint megindították a nyomozást a wekerletelepi kispiac közösségi helyiségének kapcsán is. Bővebben »
  
 
2023. december 08. 16:58 - 0 Hozzászólás
Hagyományaihoz hűen idén is ajándékokkal kedveskedtek a kispesti polgári oldal önkormányzati képviselői a családsegítő és gyerekek átmeneti otthona szakemberei által kiválasztott 50 kispesti gyereknek. Idén a Mikulás is velük tartott, és a kispesti származású zenész, Éliás Gyula Jr. is énekelt a gyerekeknek. Bővebben »
 
2023. december 07. 15:37 - 0 Hozzászólás
Ingyenes laptoppal segíti a kormány a diákok tanulását, 140.000 érintőképernyős notebookot kapnak ugyanis a 7. és 10. évfolyamos diákok és a köznevelési intézmények még karácsony előtt. Bővebben »
  
 
2023. december 05. 17:18 - 0 Hozzászólás
Idős, a főváros gyepmesteri telepéről származó gazdátlan kutyák kaptak tápot és gyógyszereket, de kétség kívül a legnagyobb segítség mindnek egy gazda lenne. Bővebben »
 
Oldal 2 / 3
<
1
2
3
>
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.