2024. március 28., csütörtök, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

február
január (2)
· 2023
december (14)
november (7)
október (7)
szeptember (6)
augusztus
július
június
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 
 

KISPEST INFO ARCHÍVUM / 2022. MÁJUS

 
2022. május 13. 09:49 - 0 Hozzászólás
A Hársfa és az Arany Óvoda is pályázatot adott be egy-egy, a gyerekek körében rendkívül népszerű Ovi-Sportpálya megépítésére – derült ki a kispesti önkormányzat legutóbbi képviselő-testületi ülésén. A kicsik játszva ismerhetik meg a legnépszerűbb labdajátékokat ezeken a multifunkciós sportpályákon, amelyekből korábban a Napraforgó és a Gyöngykagyló Óvodában is épült egy-egy az ötletgazda, Dódity Gabriella javaslata alapján. Bővebben »
  
 
2022. május 12. 11:37 - 0 Hozzászólás
Rendkívüli, hosszabb nyitvatartással várják az ügyfeleket a NAV ügyfélszolgálatai az szja-bevallás miatt május 20-ig. Az adóhatáság felhívta a figyelmet arra is, hogy a tervezetekkel kapcsolatban a NAV ingyenesen hívható Infóvonalán is lehet tájékoztatást kérni, illetve hasznos segítséget jelenthetnek az adóhatáság YouTube-csatornáján látható tájékoztató videók is. Bővebben »
 
2022. május 12. 10:45 - 0 Hozzászólás
Korábban a kispesti rendőrkapitányság is körözést rendelt el az ellen a férfit ellen, aki a 3-as villamoson iskolásokat szidalmazott fennhangon, majd pedig egy kést vett elő a zsebéből. Szerencsétlenségére a járaton utazott egy munkába tartó rendőr is. Bővebben »
  
 
2022. május 11. 13:27 - 0 Hozzászólás
Ma – május 11-én – van a közúti közlekedés napja, aminek központi témája ezúttal a gyalogosok védelme és a gázolások elkerülése. Ezen a napon amellett, hogy a közlekedésben dolgozó szakembereket is ünneplik, különféle rendezvényeken hívják fel a figyelmet a kulturált közúti közlekedés fontosságára. Idén száznál is több program közt válogathatnak az érdeklődők. Bővebben »
 
2022. május 11. 12:36 - 0 Hozzászólás
Az autósokat is érinti az M3-as metróvonal rekonstrukciójának utolsó szakasza, forgalmi változásokra kell számítaniuk a Göncz Árpád városközpontnál és a Kálvin térnél is, valamint hosszabb menetidővel kell számolniuk az északi városrészek felől a belvárost a Váci úton megközelítőknek - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). Bővebben »
  
 
2022. május 11. 10:46 - 0 Hozzászólás
Egy gazdaságot 5-10 év alatt helyre lehet hozni, a kultúrával nem így van. Az emberi műveltség, az egész gondolkodás hálózata, ami meghatároz minket, csak nagyon hosszú idő alatt építhető föl. Ezért van az, ha egy-két egymást követő generáció ellentétes dolgokat tanul az iskolában, akkor abból egy családon belül is feszültség lesz. – Éppen ezért 2022-ben sincs más választásunk, mint igazságot tanítani szeretetben – vallja Takaró Mihály József Attila-díjas irodalomtörténész, Németh László-díjas tanár. Bővebben »
 
Oldal 5 / 7
<
1
2
3
4
5
6
7
>
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.