2024. június 19., szerda, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

május (11)
április (26)
március
február
január (2)
· 2023
december (15)
november (7)
október (7)
szeptember (6)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 
 

KISPEST INFO ARCHÍVUM / 2022. MÁJUS

 
2022. május 10. 13:55 - 0 Hozzászólás
„Őrségváltás. Ma reggel átvettem a Sándor-palota kulcsát Áder Jánostól. Minden magyar számíthat rám és én is számítok minden magyarra. Köszönjük a munkáját, Elnök úr!” – írta közösségi oldalán Novák Katalin, miután átvette hivatalát a leköszönő államfőtől. Bővebben »
  
 
2022. május 10. 12:47 - 0 Hozzászólás
A mentők napján érkezett a jó hír: hamarosan egy modern mellkaskompressziós újraélesztő készülékkel bővül a Kispesti Mentőállomás eszközparkja. A gép beszerzését Dódity Gabriella, a kispesti Fidesz-KDNP frakcióvezetője kezdeményezte, a költségeket pedig az Országos Mentőszolgálat Alapítvány és a kispesti önkormányzat állja. Bővebben »
 
2022. május 09. 15:30 - 0 Hozzászólás
Magyarország nem szavazza meg az Európai Bizottság kezdeményezését az Oroszország elleni szankciókról, mert az az országnak problémát jelent, és a megoldásra nem tartalmaz javaslatot - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az Országházban. Bővebben »
  
 
2022. május 09. 14:34 - 0 Hozzászólás
A fejújítás, amely várhatóan másfél évig tart majd, bontási munkálatokkal kezdődött meg. A bontás egyelőre nem érinti a gyalogosforgalmat. A fejlesztés során a többi közt felvonók és új, akadálymentes mosdó épül, megújul a burkolat, valamint egységes arculatú üzlethelységeket alakítanak ki. Bővebben »
 
2022. május 09. 12:48 - 0 Hozzászólás
Az Észak-Kispestet és Kőbányát magában foglaló Budapest 9-es választókerületben is rendben zajlottak le a választások. Április 3-án országosan elsöprő, történelmi győzelmet arattak a kormánypártok és jelöltjeik, ez az eredmény pedig nem sikerülhetett volna a kispesti szavazók nélkül. Dr. Pap Sándor választókerületi elnök írását olvashatják. Bővebben »
  
 
2022. május 06. 11:06 - 0 Hozzászólás
A felújítás az intézmény főigazgató-főorvosának szavai szerint egy régóta várt, örvendetes dolog, ugyanakkor kellemetlenségekkel is jár az elkövetkezendő 6-8 hétben. Dr. Kumin Marianna közleményben foglalta össze a betegek számára fontos tudnivalókat. Bővebben »
 
Oldal 6 / 7
<
1
2
3
4
5
6
7
>
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.