2024. május 27., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (26)
március
február
január (2)
· 2023
december (15)
november (7)
október (7)
szeptember (6)
augusztus
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Felújítják a Kispesti Egészségügyi Intézet szemészeti szakrendelőjét

Főoldal>Közérdekű>Felújítják a Kispesti Egészségügyi Intézet szemészeti szakrendelőjét
 
Írta: Szerk.
2022. május 06. 11:06
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A felújítás az intézmény főigazgató-főorvosának szavai szerint egy régóta várt, örvendetes dolog, ugyanakkor kellemetlenségekkel is jár az elkövetkezendő 6-8 hétben. Dr. Kumin Marianna közleményben foglalta össze a betegek számára fontos tudnivalókat.

A szemészeti szakrendelő napokban elkezdődött felújítása kapcsán Dr. Kumin Marianna közölte, az osztály kollektívája vállalta, hogy a felújítás alatt is folyamatosan elérhetőek lesznek a rendelések a megszokott időben. Így a megszokott minőségű műszeres vizsgálatokat is biztosítják a Kispesti Egészségügyi Intézetben.

 

A várakozási idő hosszabb lehet az időpontra érkezők esetében, mivel egy komplex vizsgálat több vizsgálóban valósul meg. Az intézmény főigazgató-főorvosa hangsúlyozta, a felújítás két részletben zajlik és várhatóan 6-8 hétnél nem tart tovább.

 

Közleményében arról is írt, hogy befejeződtek az egynapos sebészet kivitelezési munkálatai; az engedélyeztetési eljárás folyamatban van. „A tüdőszűrés rendelési ideje változott; hétfő délelőtt, kedd-csütörtök délután lehet igénybe venni. Jelenleg az Intézet nem vesz részt oltási feladatban, az a kórházi oltópontokon történik. Mint minden egészségügyi intézményben, így nálunk is a maszk szabályszerű viselése kötelező” – írta Dr. Kumin Marianna.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.