2024. június 22., szombat, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

május (11)
április (26)
március
február
január (2)
· 2023
december (15)
november (7)
október (7)
szeptember (6)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 
 

KISPEST INFO ARCHÍVUM / 2022. MÁJUS

 
2022. május 05. 09:52 - 0 Hozzászólás
„Aki a magyar néplelket nem érti, bármilyen eszközhöz nyúl, bármilyen külső támogatót keres, nem fog boldogulni” – fogalmazott Kósa Lajos Fidesz-alelnök a KMO Művelődési Központ és Könyvtárban tartott előadásában, amelyben azokat az okokat elemezte, amelyek a kormánypártok országgyűlési választáson elért sikeréhez és a baloldal csúfos bukásához vezettek. Bővebben »
  
 
2022. május 04. 14:25 - 0 Hozzászólás
Április 3-án országosan elsöprő, történelmi győzelmet arattak a kormánypártok és jelöltjeik, ez az eredmény nem sikerülhetett volna a kispesti szavazók, szavazatok nélkül. Bár Budapesten a csoda elmaradt, a kormánypártok szinte minden választókerületben erősödni tudtak, nem volt ez másként Kispesten se. Dr. Pap Sándor választókerületi elnök írását olvashatják. Bővebben »
 
2022. május 04. 10:02 - 0 Hozzászólás
Az ország legkülönbözőbb pontjairól érkeznek a javítandó szemüvegek nap mint nap egy wekerlei családi házban kialakított műhelybe: itt él és dolgozik Csanaki György látszerész mester, aki hosszú évtizedek óta foglalkozik a szakmával – nemcsak a környékben élők nagy örömére. Jelenleg több mint 200 látszerész boltnak dolgozik, ugyanakkor sokan személyesen keresik fel a szakembert, aki a javításokat nemcsak precízen, hanem rendkívül gyorsan is végzi. Műhelye Wekerletelepen (1192 Budapest), a Mészáros Lőrinc utca 43. szám alatt található; bővebb információk a cikkben. Bővebben »
  
 
2022. május 03. 15:51 - 0 Hozzászólás
A nyolcadik után a középfokú oktatásba továbblépők közül a legtöbben a technikumok mellett döntöttek 2022-ben is. A jelentkezési adatok alapján a szakmát és érettségit egyszerre adó intézményeket bármilyen más iskolatípust magasan előzve a felvételizők több mint 42 százaléka választotta - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM). Bővebben »
 
2022. május 02. 10:20 - 0 Hozzászólás
A Kispesti Hársfa Óvoda fennállásának 40. évfordulóját ünnepelték az intézmény dolgozói, jelenlegi és egykori ovisai. Az alapítása óta eltelt időben az intézmény több jelentős mérföldkőhöz ért: öt évvel ezelőtt például létrehoztak egy kis létszámú csoportot sajátos nevelésű igényű gyermekeknek, amelyet azóta is nagy sikerrel működtetnek. Bővebben »
  
Oldal 7 / 7
<
1
2
3
4
5
6
7
>
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.