2024. június 22., szombat, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

május (11)
április (26)
március
február
január (2)
· 2023
december (15)
november (7)
október (7)
szeptember (6)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 
 

KISPEST INFO ARCHÍVUM / 2023. FEBRUÁR

 
2023. február 21. 12:42 - 0 Hozzászólás
Gyógyszerhatóanyagot tartalmazó, férfiaknak szánt étrend-kiegészítőket vont ki a forgalomból a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). Az intézkedés az Anaconda for men, a Kinger és a Titán Power Classic termékek minden tételét érinti minőségmegőrzési időtől függetlenül - közölte a Nébih. Bővebben »
  
 
2023. február 20. 10:44 - 0 Hozzászólás
Hiába követeli a baloldal, hogy töröljék el a kamatstopot és az élelmiszerárstopot, a kormány addig tartja meg ezeket a védőintézkedéseket, ameddig szükséges – szögezte le Orbán Viktor a szombati évértékelőn. A miniszterelnök kiemelte: emellett marad az eddigi családpolitika, a rezsivédelem, a munkaalapú gazdaság és a 13. havi nyugdíj is. Bővebben »
 
2023. február 20. 09:06 - 0 Hozzászólás
A 20 éves Csongrádi Kristóf érdemelte ki Kispesten „Az év polgárőre” elismerő címet, amely kapcsán lapunknak elmondta: noha azt egy személyben kapta, ez az egész Kispesti Készenléti Polgárőrség munkájának dicsérete. Ahogy fogalmazott, nagyon szeret Kispesten élni, ezért szívesen dolgozik szabadidejében azon, hogy Kispest még jobb hellyé váljon. Bővebben »
  
 
2023. február 17. 12:41 - 0 Hozzászólás
Korábban megírtuk, az országos hírű botrány ellenére a baloldali kerületvezetés szerint minden rendben zajlott a kispesti Százszorszép Óvoda felújítása kapcsán, ezért nincs helye felelősségre vonásnak az ügyben. Ez az önkormányzat legutóbbi képviselő-testületi ülésén vált világossá, amelyet követően Dódity Gabriella, Fidesz-KDNP-s fővárosi képviselő közösségi oldalán összegezte a legfontosabb döntéseket és történéseket. Bővebben »
 
2023. február 17. 11:04 - 0 Hozzászólás
A forgalmirend-változás labdarúgó-mérkőzés miatt lesz érvényben a hétvégén. Bővebben »
  
 
2023. február 17. 10:14 - 0 Hozzászólás
Országos hírű botrány ide vagy oda, a baloldali kerületvezetés szerint minden rendben, költséghatékonyan zajlott a kispesti Százszorszép Óvoda felújítása kapcsán, éppen ezért nincs is helye felelősségre vonásnak az ügyben. Bővebben »
 
Oldal 2 / 5
<
1
2
3
4
5
>
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.