2021. október 16., szombat, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Dr. Kumin Marianna közleménye

Főoldal>Közérdekű>Dr. Kumin Marianna közleménye
 
Írta: Szerk.
2020. június 25. 10:54
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Továbbra is be kell tartani a járványügyi védő-óvó szabályokat a Kispesti Egészségügyi Intézetben - hívta fel a figyelmet közleményében Dr. Kumin Marianna. Az intézmény főorvos-főigazgatója hangsúlyozta, továbbra is előzetes telefonos konzultációhoz és időpont foglaláshoz kötött az orvos-beteg találkozó. Arról is beszámolt, hogy recept felírására, beutaló vagy igazolás kiállítására elektronikus lehetőség is már a rendelkezésre áll, így a telefonvonalak megmaradhatnak a tényleges konzultációkra.

Tisztelt Kispesti Lakosok!
Kedves Betegeink!

A Nemzeti Népegészségügyi Központtól kapott 2020. június 1-je és 2020. szeptember 30-a közötti időszakra érvényben lévő „Egészségügyi ellátási terv” értelmében az eddigi járványügyi védő-óvó rendszabályok fenntartása továbbra is szükséges.


Nem tekinthetünk el beléptetéskor a lázmérés, kézfertőtlenítés és a szóbeli szűrő kérdések gyakorlatától, azonban a gyorsabb bekerülés érdekében a kérdőív kitöltése már várakozás közben történhet, amit aláírva az ellátó osztályon kell majd leadni. Továbbra is kötelező az Intézet területén a maszk viselése. Tisztelettel kérem, hogy a kapuban átadott, általunk varrt szájmaszkot távozáskor szíveskedjenek leadni. A maszkok pótlása már nehézkes, hiszen akik korábban a varrásban vettek részt, ma már a szakfeladataikat látják el. Amennyiben kérésem nem talál továbbra sem meghallgatásra, be kell vezetnünk személyi okmány letétbe helyezését a maszk átvételekor július 1-jével.


Az óránkénti 4 betegben maximált ellátási korlátozást ugyan feloldották, de az egyidejű tömeges jelenlét elkerülése érdekében az orvos-beteg találkozás továbbra is előzetes telefonos konzultációhoz és időpont foglaláshoz kötött. Ez azonban jelentős technikai nehézséggel jár, az elmúlt hetek tanúsága szerint. Ennek áthidalására az alábbi lehetőség kínálkozik: A honlapunkon a szakrendelések felületén nemcsak a frissített rendelési idő, a rendelő orvos neve és a hívható telefonszám található meg, hanem újként az adott szakrendelés e-mail címe is. Javaslom, hogy amennyiben gyógyszer felírásra, beutaló, vagy igazolás kiállítására volna csupán szükség, akkor az erre irányuló kérés történjen meg ezen a felületen elektronikusan, ezáltal megmarad a telefonvonal a tényleges szakmai konzultáció és időpont egyeztetés számára.


Tájékoztatom Önöket, hogy június 26-án, pénteken az Intézet 14 órakor bezár. Erre azért van szükség, mert az informatikai rendszerünk jelentős felújítása zajlik, ami nem engedi a rendszer üzemszerű használatát. Megértésüket kérem.


Az egészségügyi dolgozók napján, július 1-jén csak ügyeleti ellátás biztosított.

Változatlanul kérve az eddigiekben tanúsított felelős magatartást, kívánok jó egészséget.

Dr. Kumin Marianna
főigazgató-főorvos

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.