2024. június 20., csütörtök, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

május (11)
április (26)
március
február
január (2)
· 2023
december (15)
november (7)
október (7)
szeptember (6)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Egyre többen írják alá a „Védjük meg az országot!” petíciót

Főoldal>Közérdekű>Egyre többen írják alá a „Védjük meg az országot!” petíciót
 
Írta: Szerk.
2015. december 14. 23:13
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Folyamatosan bővül az Európai Unió által előírni kívánt kötelező betelepítési kvóta ellen tiltakozók köre, országszerte már több mint 1,3 millióan aláírták a kormánypárt kezdeményezését.

Már több mint 1,3 millióan írták alá a „Védjük meg az országot!” elnevezésű petíciót, amelyet a Fidesz indított el annak érdekében, hogy ne kelljen a magyar emberek megkérdezése nélkül hozott Európai Uniós döntést elfogadni: Brüsszelben ugyanis előírná Magyarországnak, hogy a következő öt évben szegednyi illegális bevándorlót fogadjon be és telepítsen le.

 

Földesi Gyula: az aláírásgyűjtést egészen addig folytatjuk, míg az EU vissza nem vonja a kötelező betelepítési kvótáról szóló veszélyes, jogtalan és értelmetlen döntését.

 

Akik ezt a döntést hozták egy tagállam állampolgárát sem kérdezték meg arról, hogy kívánnak-e együtt élni ilyen nagy számú bevándorlóval, a petíció azonban pontosan erről szól: az emberek kifejezhetik véleményüket a kérdésben – mondta lapunknak Földesi Gyula, a Fidesz kispest-pesterzsébeti választókerületi elnöke. Hozzátette: a kötelező betelepítési kvóta nemcsak a jogszabályoknak mond ellent, hanem ellenkezik a demokratikus felfogással is. Földesi szerint a párizsi terrortámadások arra is rámutattak, nem engedhetünk be Európába többszázezer illegális bevándorlót ellenőrizetlenül.

 

– A kvóta értelmetlen, növeli a terrorfenyegetettséget és a bűnözést, ellentmond az általunk elfogadott és aláírt nemzetközi egyezményeknek, és nem jelent megoldást a modernkori invázióra sem – hangsúlyozta Földesi, s hozzátette: Kispesten is több ezren írták alá a petíciót. Mint mondta, az év hátralévő részében igyekeznek minél több embert elérni, a tiltakozás eredményét pedig eljuttatják Brüsszelbe.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.