2023. szeptember 26., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

augusztus
július
június
május
április
március (14)
február (26)
január (26)
· 2022
december (16)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
  Error: Cannot produce JPEG file. [./images/tmp-res/kispest-info.293ccac6b6c5.jpg]Error: Cannot produce JPEG file. [./images/tmp-res/kispest-info.a086778a6335.jpg]Error: Cannot produce JPEG file. [./images/tmp-res/kispest-info.ef9ec4b7cf73.jpg]

Georg Spöttle: A bevándorlók nem akarnak beilleszkedni

Főoldal>Közérdekű>Georg Spöttle: A bevándorlók nem akarnak beilleszkedni
 
Írta: Szerk.
2018. március 20. 13:53
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Kétszázezer német hagyta már el az országot, mert nem érzi biztonságban magát a saját hazájában, ahol 2014 óta nőtt a bűnözés, az emberek sok helyen félnek utcára menni, mert a fiatal migránsok csoportokba verődve hangoskodnak, drogot árulnak. Rómában közel kétszázezer migráns él a parkokban – mondta Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő a KMO-ban tartott előadásán.

Földesi Gyula, Dódity Gabriella és dr. György István kormánymegbízott is meghallgatta Georg Spöttle előadását

 

- A migráció olyan, mint egy kilőtt puskagolyó. Nagyon át kell gondolni, mielőtt meghúzza valaki a ravaszt. Ha kilő, már nem lehet visszafordítani. Ilyen a migráció is. Ha elkezdődik, akkor nem tudunk a migránsokkal mit kezdeni, itt lesznek. Az április 8-i a választás Európa sorsáról is szól. Magyarország épített először határzárat, azóta védjük az országgal együtt Európát is – mondta el Georg Spöttle.

 

Németországban sok helyen csak nehezen tudják megfékezni az iszlamista tüntetéseket a rendőrök 

 

Félelem az európai nagyvárosokban

A biztonságpolitikai szakértő, a Bundeswehr nyugalmazott hadnagya, a Német Szövetségi Hivatal volt munkatársa, iszlám szakértő, számos Közel-Keleti bevetés résztvevője testközelből látja azoknak a népeknek a mindennapi életét, akiknek nem volt lehetőségük dönteni arról, hogy kivel szeretnének együtt élni.

- A betelepítés mellett érvelők a multikultúrális társadalomban hisznek, de az így ebben a formában nem létezik. A bevándorlók nem akarnak beilleszkedni, nem akarnak dolgozni, nem akarják megtanulni az adott ország nyelvét, és nem tisztelik a keresztény kultúrát sem. A bevándorlók legnagyobb része segélyen él, vagy beszippantja egy bűnszervezet. Legfőképp drogot árulnak, vagy embercsempészetből élnek. Nem egyszer jártam migrációs központban. Az ott élő migránsok délig alszanak, megebédelnek, délután pedig chatelnek az otthoniakkal. Eszük ágában sincs dolgozni, hiszen szinte kevesebbet kapnának, mint a segély – mesélte nyugat-európai tapasztalatait Georg Spöttle, aki szerint súlyosan félrevezeti a közvéleményt az, aki amellett érvel, hogy a migráció és a terrorizmus, az erőszakos cselekmények között nincs összefüggés.

 

Szajna part, Párizs. Sátortábort vertek a migránsok. 

Rómában pedig csaknem 180 ezer illegális bevándorló él a köztereken

 

Növekvő bűnözés

- Az elmúlt években Németországban megduplázódott az erőszakos és életellenes bűncselekmények száma, és kiugróan nőtt a szexuális bűncselekmények elkövetése is. Félelem ébredt az emberekben. Kosz, szemét, bűnözés jellemző az utcákon. Parkokban, iskolák előtt afrikai migránsok árulják a drogot, és a németek mindeközben rezignáltan ülnek a metrón. Az utcákon pedig hordákba verődve hangoskodnak a fiatal arabok. A nők már nem mernek sportolni a parkokban, mert rendszeresen előfordul, hogy megtámadják őket. Csak Rómában köze kétszázezer migráns él közterületen – mondta a biztonságpolitikai szakértő, aki egy iszlám fogalmat is említett: DAWA. Ez annyit tesz, hogy nem terrorcselekményekkel, - amelyek száma egyébként jelentősen csökkent az utóbbi időben-, hanem elfoglalni egy területet, békésen. Odamenni, sokasodni, pozitívan beszélni az iszlámról, az iszlám életről, és áttéríteni az embereket. Kreuzbergben - Berlin egyik városnegyedében -, a migránsok már kinyilatkoztatták: ők azért vannak ott, hogy az országot elfoglalják. Németországban évek óta nem volt terrorcselekmény. Szerinte nem is lesz, nyilván, hogy ne haragítsák magukra az ott élőket. Így jó kép alakul ki róluk. Mert tudják, és sulykolják, hogy fegyvereikkel nem tudják elfoglalni Európát, de asszonyaink méhével igen.

 

Merkel: megcsináljuk!

Spöttle szerint ijesztő, hogy egy hazai plakáton az olvasható: Gyurcsánnyal megcsináljuk! Ez pontosan megegyezik Angela Merkel német kancellár kijelentésével. Olyan tökéletesre alkotta Németországot, hogy 2015 óta 200.000 német hagyta el az országot. És ma már az ENSZ is azt akarja, hogy mindenki ott élhessen, ahol akar. Egy kongói származású, olasz baloldali EP-képviselő szerint pedig minden migráns automatikusan meg kell kapja – aki belép az Európai Unióba, vagy már itt születik a gyereke -, az uniós állampolgárságot.

 

Népességi ráta

Ha Magyarország enged a betelepítésnek, 15 éven belül megközelítőleg 1 millió muzulmán lesz hazánkban. Spöttle szerint a népesség eloszlása is ijesztő képet mutat. A német statisztikák szerint már most a lakosság 23,7, a gyerekek 34 százaléka muzulmán.  Frankfurtban a hat év alatti gyerekek 75, Münchhenben 58 százaléka muzulmán. Az idő nekik dolgozik. Megközelítőleg húsz év múlva a lakosság 50 százaléka német, 50 százaléka arab lesz, már csak azért is, mert míg Európában 1,5 körül van a születési mutató, addig náluk ez a szám 3,4. Ha Magyarország enged a betelepítésnek, 15 éven belül megközelítőleg 1 millió muzulmán lesz Magyarországon.

 

 

Anyagilag sem bírják

A biztonságpolitikai szakértő statisztikai adatokkal alátámasztva arról is beszélt, hogy a migráció még a köztudottan erős gazdasággal rendelkező Németországnak is anyagilag rendkívül megterhelő. Csak 2015-ben 25 milliárd euróba került Németországnak a migráció. Egy migráns napi élelmezése ugyanis 23 euróba kerül, ami egymillió emberrel számolva napi 23 millió euró egy napra, és ez csak az étkezésük költsége! 2017-ben ez az összeg már 27,5 milliárd euróra rúgott, vagyis két és fél milliárd euróval többe, mint egy évvel azelőtt. Ez mostani árfolyamon számolva megközelítőleg majdnem 8 ezer milliárd forint! Spöttle elmondta, Bajorország már bejelentette, hogy elfogyott a migráció kezelésére szánt keret, most már az oktatástól és az egészségügytől kell elvenni a forrásokat a migránsok ellátásához.

 

Soros nem a kormány mumusa

A hazai ellenzék igyekszik gúnyt űzni az amerikai tőzsdei spekulánsból, és próbálja a kormány mumusaként beállítani Sorost. A hazai ellenzék ha kitekintene Európába, láthatná, hogy már a brit sajtó is az európai iszlamizáció atyaúristeneként emlegeti George Sorost. A mahinátort nem egy helyen amerikai bűnözőként említik, és több országból már ki is tiltották. Csak a magyar baloldal mosolyog lenézően Soros neve és a Soros-terv hallatán, felelős európai és hazai politikusok már rég felismerték, átfogó terv keretében akarják a migránsáradatot a hazai baloldal asszisztálásával ránk kényszeríteni, és ha nem vagyunk észnél, elfoglalják és iszlamizálják keresztény hazánkat is. 

 

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.