2022. május 23., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

22 tonnás kamionnal szkanderezett Nick Árpád

Főoldal>Közülünk>22 tonnás kamionnal szkanderezett Nick Árpád
 
Írta: Pászti András
2013. február 03. 12:00
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A kispesti erőemelő- és szkandervilágbajnok a Bóbita Óvodánál állította fel legújabb rekordját 60. születésnapja alkalmából. A már négy Guinness rekordot begyűjtő Nick Árpád a mostani rekorddal koronázta meg sportpályafutását.

 

A Vass iskola tanulói, a Bóbita Óvoda növendékei, a kerület vezetői és számos érdeklődő lélegzetvisszafojtva nézte végig, ahogy az erőtől duzzadó karizmok mozgásra bírták a hatalmas kamiont a Csokonai utcában február első napján. A rakománnyal együtt 22 tonnát nyomó teherautót szkandermozdulattal vontatta el az erőművész, akinek eredményes rekordkísérletét hangos üdvrivalgással fogadta a közönség. Születésnapja alkalmából Tarnai Richárd, Kispest országgyűlési képviselője és Gajda Péter polgármester köszöntötték a hatvanesztendős Nick Árpádot, aki a rekordot a jelen lévő gyerekeknek és intézményeiknek ajánlotta.

A rekordertől megtudtuk, hogy három évtizede él Kispesten, és mindig örömmel vesz részt a közösségi eseményeken. Nick Árpád volt az első, akit a három éve alapított Kispest Sportjáért díjjal kitüntetett a képviselő testület. Bár az ilyen típusú „erőlködést” ezzel a rekorddal befejezte, továbbra is részt vesz a kerület sportéletében, hirdeti a mozgás fontosságát és mesél élményeiről. 

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.