2019. augusztus 26., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

július (30)
június (33)
május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
december (34)
november (50)
 Friss kommentekTwitter
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

A bevándorláspártiak az emberek biztonságát veszélyeztetik

Főoldal>Közérdekű>A bevándorláspártiak az emberek biztonságát veszélyeztetik
 
Írta: Szerk.
2019. június 24. 13:32
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Csak a kormánypártokra lehet számítani Európa biztonságának megóvásában: a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselői kezdeményezik, hogy a felálló új Európai Parlament vonja vissza a migránsvízum tavaly – a magyar baloldali képviselők segítségével – áterőltetett tervét, mert az elfogadhatatlan és óriási veszélyt jelentene az európai emberekre.

A Fidesz kezdeményezi, hogy a májusi EP-választás után felálló új Európai Parlament (EP) vonja vissza a migránsvízum bevezetésének tervét, amely potenciálisan több millió bevándorló előtt nyitná meg a kaput Európa felé, és jelentősen veszélyeztetné az európai emberek biztonságát.

 

Emlékezetes, az európai bevándorláspárti erők – akik szekerét a szocialista Gajda Péter is tolta a kampányban – újra az EP elé bocsátották szavazásra a migránsvízum ügyét, miután az először többség híján elbukott. 2018 decemberében azonban áterőltették az Európai Parlamenten, amelyet az ellenzék vezérévé váló Gyurcsány-párti képviselők vezetésével csaknem mindegyik magyar baloldali EP-képviselő is támogatott. Eszerint az Európai Unió területén kívül, a főkonzulátusokon és nagykövetségeken, gyorsított és könnyített eljárásban beutazási vízumot adnának a bevándorlóknak, de mellőznék a biztonsági ellenőrzést, és a menedékkérelmi eljárást is csak a vízum, tehát az Európába beutazás után folytatnák le.

 

Ez pedig felveti azt a problémát, hogy ha egy bevándorló már bejutott Európa területére, akkor – a menedékkérelem elutasítása esetén is – szinte lehetetlen már visszaküldeni az otthonába.

 

Az EP-választást megnyerő Fidesz-KDNP arra kapott felhatalmazást a magyar emberektől, hogy mindent megtegyen a bevándorlás megállításáért, az európai nemzetek jogainak védelméért és a keresztény kultúra megóvásáért – hangsúlyozta Hidvéghi Balázs, kormánypárti EP-képviselő.

 

A magyar kormány sarkalatos álláspontja, hogy a migrációt megállítani és nem menedzselni kell, tiszteletben kell tartani a tagállamok szuverenitását és kerülni a kettős mérce alkalmazását. Ezek ugyanis együttesen jelentik az Unió alapját is jelentő keresztény kultúrkör elvi és gyakorlati védelmét is. Ehhez pedig szorosan kapcsolódik a tagállamok gazdaságpolitikai mozgásterének tiszteletben tartása, vagyis minden EU-tagország joga saját gazdaságpolitikai elegyének kialakítása.

 

Forrás: MTI

Főkép: theguardian.ng

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.