2021. október 20., szerda, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

A kispesti baloldal sofőre kitálalt, megerősítette a felvételek valódiságát is

Főoldal>Közélet>A kispesti baloldal sofőre kitálalt, megerősítette a felvételek valódiságát is
 
Írta: Szerk.
2020. szeptember 28. 09:00
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Arcát és nevét is vállalva erősítette meg a korrupciógyanúba keveredett kispesti baloldal egykori sofőrje, hogy a Lacker Csaba (ex-MSZP) nevével fémjelzett video- és hangfelvételek valódiak, az azokon elhangzott számtalan súlyos állítással együtt. A Lackner Csabával száznál is több közös bulin részt vevő V. Ákos ezzel romba döntötte a Lacknert felismerni nem nagyon akaró kispesti baloldal védekezését, miszerint a felvételek manipuláltak.

– Felháborító, ami Kispesten folyt, ahogyan bántak emberekkel, ahogyan viszonyultak emberi sorsokhoz, és az is, ahogy a botrány kipattanása után tagadtak – nyilatkozta a Hír TV Informátor című műsorának V. Ákos, a korrupciógyanúba keveredett kispesti baloldal sofőrje, aki több alkalommal is jelen volt a Lackner-féle botrányos hangfelvételek készültekor, így azok hitelességét is alátámasztotta. A férfi elmondta, hogy az elmúlt öt-hat évben száznál is több bulin vett részt Lackner Csabával (ex-MSZP).

 

OLVASTA MÁR?

Így gyakorolt „önkritikát” a korrupciógyanúba került városvezetés: minden rendben van

 

Nem manipuláltak a felvételek

A koronatanú a felvételek nyilvánosságra kerülése után azonnal felismerte Lacknert, a hangfelvételeken is, illetve azon a videofelvételen, amelyen a szocialistáktól azóta kirúgott képviselő egy tasak fehér port szárít a ventilátor előtt. – Az nemcsak kábítószernek látszó fehér por, hanem egyértelműen az – világított rá, és hozzátette, hogy ez nem egyszeri alkalom volt.

 

Emlékezetes, Gajda Péter (MSZP) polgármester egyből a tagadásba menekült, nem ismerte fel Lackner Csabát, a felvételeket pedig manipuláltnak nevezte. Amit olyan tények már eleve cáfoltak, hogy egyrészt több dolog megvalósult azok közül, amelyekről Lackner beszélt, például az, hogy a szocialista polgármester egyszemélyi döntésével megduplázta a hangfelvételeken „Miszter 40 Százalékként” emlegetett Kránitz Krisztián vagyonkezelő (VAMÜSZ) igazgatói fizetését. Másrészt az, hogy Lackner hosszú monológjai alatt a háttérzene folyamatos, így ez is kizárja, hogy a felvétel manipulált lenne. – Én sem ismertem volna fel a helyében – mondta V. Ákos Gajda Péter folyamatos tagadásával kapcsolatban.

 

Megdőlt a baloldal tagadása

A Gajda-Kránitz-Lackner háromszöggel a foci révén közeli viszonyba kerülő V. Ákos, aki számtalan közös bulin vett részt Kispest baloldali vezetőivel állítja, a felvételek valódiak és nem manipuláltak. Konkrét példákat is mondott: megerősítette például azt az információt, ami már a hangfelvételeken is elhangzott, hogy bizonyos vállalkozók segítették a kispesti baloldalt. Emlékezetes, Lackner, amikor azt mondta, hogy aki nem keresi meg az önkormányzati politikában az évi 100 millió forintot, az „hülye”, azt is hozzátette: „hogy aki jól csinálja, az igazából nem a büdzséből veszi el, hanem olyan emberekkel köt szerződést, ahonnan külső vállalkozásokból jön valami.” V. Ákos azt is elmondta, hogy Lackner és a baloldali városvezetéstől az utóbbi években milliárdos nagyságrendű építési megbízásokkal kitömött vállalkozó, Somogyi Lászlóné (MSZP) önkormányzati képviselő volt férje nagyon közeli barátok voltak.

 

Főkép: YouTube, Facebook, szerk.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.