2019. december 12., csütörtök, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

A legendás Aranycsapatra emlékezik a Wekerlei Kultúrház

Főoldal>Kedvcsináló>A legendás Aranycsapatra emlékezik a Wekerlei Kultúrház
 
Írta: Pászti András
2013. november 18. 13:38
Rovat: Kedvcsináló
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
6:3 címmel nagyszabású rendezvénnyel készül a WKK a nevezetes magyar-angol futballmeccs hatvanadik évfordulójának megünneplésére. A november 23-án 15 órakor kezdődő rendezvényre gyerekeket és felnőtteket egyaránt várnak.

 

Az 1953-as meccs évfordulójának alkalmából már pénteken elkezdődnek az események a kerületben. Az önkormányzat Humánszolgáltatási Irodájának szervezésében kerületi kispályás focibajnokságot rendeznek a Puskás Ferenc Általános Iskolában a kerület 5. és 6. osztályos tanulóinak részvételével. Az ünnepélyes díjátadásra 23-án, szombaton, a kultúrházban kerül sor. Ekkor nyitják meg Puskás Ferenc és társai címmel Kristóf Lajos szobrász-fotóriporter fotókiállítását. Majd focitörténelmi érdekességekkel ismerkedhetnek a látogatók. Többek között Győr Béla, a Magyar Olimpiai Akadémia Tanácsának tagja és a Budapest Honvéd SE elnökségi tagja tart izgalmas előadást arról, hogy mit tettek a kispestiek a 6:3-ért. Az előadás után Mennyit tudsz a fociról? címmel totót is kitölthetnek a gyerekek és felnőttek, értékes nyereményekért. A kultúrházban csocsózásra is lehetőség nyílik, valamint levetítik a nevezetes meccsről szóló filmet is. A program egyik támogatója a Budapest Honvéd Futball Club. A részvétel ingyenes!

 

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.