2018. június 25., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

május (38)
április (39)
március (45)
február (51)
január (47)
· 2017
december (37)
november (43)
október (38)
szeptember (29)
 Friss kommentekTwitter
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
2016. június 20. 21:55
Gabi Sajnálattal olvastuk az óvodákkal kapcsolatos hírt, döntéseket... ma történt épp egy óvodai baleset a Bóbita óvodában... pedig tavaly ...
Piacfejlesztés és lakáskoncepció volt a téma a testületi ülésen
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

A minőséget tartják szem előtt a Penna írószerboltban

Főoldal>Közülünk>A minőséget tartják szem előtt a Penna írószerboltban
 
Írta: Szerk.
2017. április 21. 12:04
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Családias papír-írószer és kreatív bolt működik Kispesten. Két barátságos kispesti hölgy két üzlethelyiségből álló vállalkozást hozott létre; az első az Ady Endre úton nyílt meg, majd az Üllői úton Penna papír-írószer névvel létrehozták a második üzletet is. Két és fél éve az első bolt profilját megváltoztatták, amelyben helyet kapott a Kreatív Kaptár kézműves alapanyagokat áruló üzlet és műhely is, ahol csoportos kreatív foglalkozásokat is tartanak heti két alkalommal.

 

Siklódy Mária vérbeli papír-írószer boltos. Mindenkinek segít, tanácsokat ad és az is előfordul, hogy vevőt lebeszél egy-egy drága termék megvásárlásáról. Ahogy mondja, mindenkinek a legjobbat szeretné kínálni, de a vevők pénztárcáját is figyelembe veszi. Sokan ezért is szívesen időznek az Üllői úti Penna papír- írószer boltban. A családias hangulatú üzletben minden megtalálható, ami az iroda ellátáshoz szükséges.

 

 

- Csak jó minőségű termékeket árulunk, nálunk nincs bóvli – mondta Siklódy Mária.  - Nem az olcsóságot tartjuk szem előtt. Nem mindegy, hogy milyen tollat és színes ceruzát használ a gyermek az iskolában. Bármit be tudunk szerezni a kerületi pedagógusok igényeinek megfelelően. Nem véletlenül mondják a tanítók, hogy milyen tanszerre van szükség, sokszor a szülők felháborodnak, hogy nem a legolcsóbbat kérik, de mindennek meg van a minőségi miértje. Ráadásul a rajzfilmes ceruzák nem biztos, hogy úgy fognak színezni, mint ahogy kellene. Nekem a vesszőparipám a mesés termékek, mert ugyanolyan drága, mint egy minőségi termék, de ott a Disney jogokat fizetik meg az emberek, holott sokszor a silányabb fajtába tartozik – magyarázta a Penna írószerbolt tulajdonosa, aki hozzáfűzte: nem mindegy milyen tollat vásárolunk.

 

 

 - Van olyan toll, ami kétszer olyan gyorsan ír, mint a többi, vagy éppen felfelé is lehet használni. Kaphatóak azonnal megszáradó tinták, az olcsóbbak elkenődnek. Azért vagyunk, hogy segítsük a vásárlókat. Minden évben tanszercsomagokat állítunk össze, a pedagógusok odaadják az igényiket, a szülők pedig feliratkozhatnak nálunk. Minden évben hatalmas munka nekünk, tavaly 380 csomagot készítettünk. Nagyon szeretjük csinálni, benne van a szívünk-lelkünk és mindig a tökéletességre törekszünk. A szülőknek nem kell keresgélnie a polcon, hogy mi az a logikai készlet vagy éppen a számolókorong – számolt be tevékenységükről Siklódy Mária.

 

 

Két éve vetődött fel a tulajdonosokban, hogy jó lenne egy kreatívos helyet kialakítani. Siklódy Mária jó barátját vette be vállalkozásába, és az Ady Endre úti üzlethelyiséget átalakították;  a papír – írószer boltot kreatív alapanyagokat áruló részleggel bővítették ki. A Kreatív Kaptárt Herk Tímea vezeti, aki 27 évesen jött rá, hogy van kézügyessége.

 

 

- Sohasem voltam kreatív, anyukám sem érti, hogy miként lettem a kreatív tevékenység megszállottja. Legjobban festeni, dekupázsolni és csiszolni szeretek. Az Ady Endre úti üzletben is árulunk papír-írószer termékeket, de az üzlet fő profilját a kreatív alapanyagok árusítása teszi ki. A hátsótermet alakítottuk ki kreatív műhelynek, ide bármikor be lehet jönni, és elkészíteni a kézműves terméket a nálunk vásárolt alapanyagokból – mondta el Herk Tímea. A bolt tulajdonosai a személyes elképzeléseket is teljesítik, Karácsonykor sokan térnek be a boltba, hogy szeretnének egy személyes ajándékkal kedveskedni, ennyi pénz van rá és ők kitalálják.

 

 

-  Ilyenkor apróságokat készítünk, írószertartót, névtáblát és dobozokat díszítünk, imádják a gyerekek. Emellett minden csütörtökön és pénteken csoportos kézműves foglalkozásokat tartunk. Legújabb tevékenységünk a horgolás, de van mikor kerámiát és üveget feszünk, vagy a közeli ünnepnek megfelelő díszeket készítünk! 

 

 

Papír- Írószer és Kreatív Kaptár: Ady Endre út 130.

Penna Papír – Írószer: Üllői út 285.

Web: www.irodaellatok.hu

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.