2023. június 10., szombat, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

május (2)
április
március (14)
február (26)
január (26)
· 2022
december (16)
november (31)
október (38)
szeptember (50)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Ady Endre út felújítása: három hétre lezárják a Hungária utat a rendőrségnél

Főoldal>Közérdekű>Ady Endre út felújítása: három hétre lezárják a Hungária utat a rendőrségnél
 
Írta: Pászti András
2014. július 24. 11:42
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A Fővárosi Önkormányzat nyár végére felújítja az Ady Endre utat. Ehhez kapcsolódóan július 25-étől, péntektől a Hungária út és az Ady Endre út kereszteződésénél végzett munkálatok miatt három hétig lezárják a Hungária utat a csomópont környékén, megfordul a Zoltán utca egyirányú forgalmi rendje, valamint egyirányúsítják az Esze Tamás utca és a Rozgonyi köz egy-egy szakaszát is. A forgalomkorlátozások miatt ebben az időszakban módosított útvonalon jár a 148-as busz – tájékoztatott a Budapesti Közlekedési Központ.

2014. július 25-étől, péntektől előreláthatóan három hétig az Ady Endre út jelenleg is zajló felújítása miatt a XIX. kerületben lezárjuk a Hungária utat az Ady Endre út csomópontja környékén. A Zoltán utca egyirányú forgalmi rendjét megfordítjuk, továbbá egyirányúsítjuk az Esze Tamás utca Rákóczi utca és Hunyadi utca közötti szakaszát is a Hunyadi utca irányába, valamint a Rozgonyi közt a Zoltán utca irányába. A forgalomkorlátozásokról és a javasolt terelőutakról az Ady Endre úton és a Hungária úton kihelyezett útirány-előjelző táblák adnak tájékoztatást – olvasható a BKK tájékoztatójában.

 

A forgalmi változások miatt július 25-étől várhatóan három hétig módosított útvonalon jár a 148-as busz:

  • Csepel, Soroksári rév felé a busz az Ady Endre út–Zoltán utca–Hungária út útvonalon halad, ezért saját Hungária út megállója helyett a 42-es pótlóbusz Hungária út megállójában áll meg.
  • Kőbánya-Kispest M felé a busz a Hungária út–Esze Tamás utca–Hunyadi utca–Ady Endre út útvonalon halad, ezért nem érinti Ady Endre út (Rendőrség) megállóját. A 148-as buszra terelt útvonalán az Esze Tamás utcában, a Bercsényi utca kereszteződése előtt, majd a 1501-es busz Ady Endre út (Hunyadi utca) megállójában lehet felszállni.
0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.