2018. november 19., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
2016. június 20. 21:55
Gabi Sajnálattal olvastuk az óvodákkal kapcsolatos hírt, döntéseket... ma történt épp egy óvodai baleset a Bóbita óvodában... pedig tavaly ...
Piacfejlesztés és lakáskoncepció volt a téma a testületi ülésen
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Egészségügyi dolgozókat díjaztak

Főoldal>Közülünk>Egészségügyi dolgozókat díjaztak
 
Írta: Szerk.
2017. június 29. 16:01
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A kispestiek egészségéért végzett kiemelkedő munkájuk elismeréseként ketten vehettek át dicsérő oklevelet a magyar egészségügy napja alkalmából rendezett ünnepségen a Kispesti Egészségügyi Intézetben. Emellett kiosztották a Közalkalmazotti Tanács jutalmait és a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara kitüntetését is.

Semmelweis Ignác születésnapján, azaz július 1-jén tartják a magyar egészségügy napját. Kispesten ezen alkalomból négy nappal előtte rendeztek ünnepséget, ahol két kispesti egészségügyi dolgozót Dr. Sárdi Katalin szemész főorvost és Pelyvás Sándor műszaki csoportvezetőt díjaztak kitartó és példás munkájukért.

 

Sárdi doktornő 1980 óta praktizál, a Szent István Kórház szemészeti osztályáról 1999-ben érkezett a kispesti szakrendelőbe rendelésvezető főorvosnak. Pelyvás Sándor ugyan nem egészségügyi területen dolgozik, de fontos pillérét alkotja a Kispesti Egészségügyi Intézetnek 1984 óta, 2012-ben lett műszaki csoportvezető.

 

 

A két okleveles díjazott mellett a Közalkalmazotti Tanács jutalmait is kiosztották: Kiss Ágnes asszisztens, Kocsmár Imréné asszisztens, Surányi Edina takarító, Szinte Magdolna asszisztens és Terebesiné Fábián Tímea asszisztens is elismerést kapott, emellett kiemelkedő munkájukért jutalmat kaptak a Betegirányító osztály dolgozói.

 

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara kitüntetését Zeherné Németh Magdolna, a sebészet asszisztense vehette át, aki 1976 óta dolgozik a szakrendelőben.

 

Fotók: kispest.hu

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.