2024. június 14., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

május (11)
április (26)
március
február
január (2)
· 2023
december (15)
november (7)
október (7)
szeptember (6)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

El a kezekkel a gyermekeinktől!

Főoldal>Közérdekű>El a kezekkel a gyermekeinktől!
 
Írta: Szerk.
2021. december 01. 14:00
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Míg Nyugat-Európában soha nem látott módon tombol a gyermekeket célkeresztbe állító LMBTQ-lobbi, addig a magyar kormány minden eszközzel igyekszik távol tartani az óvodáktól és az iskoláktól az arcátlan propagandát. Ennek köszönhetően Európában elsőként hazánkban tartanak népszavazást a gyermekek védelméhez kapcsolódóan. A baloldal ugyanakkor nem vett részt a szavazáson, soraikban a kispesti képviselőjelöltekkel, Hiller Istvánnal és Arató Gergellyel.

A nemzeti keresztény kormány kiemelt ügyként tekint arra, hogy megvédje a magyar gyermekeket az Európa nyugati felén már magától értetődőnek vett, a másságot népszerűsítő kezdeményezésektől. Az Európai Parlament és az Európai Bizottság a többi közt azt akarja, hogy az LMBTQ-aktivistákat Magyarországon is beengedjék az iskolákba és az óvodákba – mindhiába. A kormány ez év nyarán elfogadta a gyermekek védelméről szóló törvényt, amely egyértelműsíti, hogy a gyermekek szexuális nevelésének joga kizárólag a szülőkre tartozik.

 

A törvény elsöprő támogatottságot élvez, éppen ezért fontos, hogy hamarosan népszavazás során adhatnak hangot véleményüknek a magyarok – Európában elsőként. Az Országgyűlés elrendelte ugyanis a gyermekvédelmi népszavazást, amelyet a kormánypárti képviselők kivétel nélkül támogattak. A baloldal – soraikban Arató Gergellyel és Hiller Istvánnal – ugyanakkor nem vett részt sem a vitán, sem pedig a szavazáson, sokadszorra bizonyítva, hogy a brüsszeli érdekük és az Orbán-kormány iránti gyűlöletük mindent felülír.

 

Számukra csak egy a fontos: hogy jövőre újra hatalomra jussanak. Ha tervük sikerülne, sok egyéb, a magyar családokat támogató és védő intézkedés mellett a gyermekvédelmi törvényt is eltörölnék. Ezt nem más, mint a baloldal miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter egyértelműsítette az M1 Híradónak adott nyilatkozatában. Azt mondta, az LMBTQ-lobbi kiskorúakat célzó propagandáját nem tartja valós problémának, a gyermekvédelmi törvény pedig gyűlöletkeltő, ezért ha tehetné, eltörölné.

 

A gyermekvédelmi népszavazás az alábbi kérdéseket tartalmazza majd:

 

Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?

Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?

Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozások nélkül mutassanak be?

Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.