2021. október 22., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

I LOVE PANEL: a FŐTÁV keresi a legszebb panellakást és a legtakarékosabb panelépületet

Főoldal>Közérdekű>I LOVE PANEL: a FŐTÁV keresi a legszebb panellakást és a legtakarékosabb panelépületet
 
Írta: Pászti András
2013. szeptember 27. 14:08
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Az „I LOVE PANEL – Panellakás szépségverseny” keretében értékes nyereményekkel jutalmazzák azokat, akik kreatív megoldásokkal tették széppé, egyedivé, különlegessé panellakásukat.

A játék awww.facebook.com/fotavzrt oldalon keresztül található alkalmazáson keresztül zajlik, ahol a Játékosok választott felhasználónevükkel hozhatják létre képgalériájukat, mely maximum 5 fotó feltöltésére ad lehetőséget. A játék első helyezettje 300.000 Ft értékű, a második helyezettje 100.000 Ft értékű, a harmadik helyezettje pedig 50.000 Ft értékű IKEA lakberendezési ajándékkártyát nyer. A szavazók között 5 db 20.000 Ft érték IKEA lakberendezési ajándékkártyát sorsolnak ki. 


A FŐTÁV célja a szépségversennyel, hogy követendő példákat, megvalósítható ötleteket adjon minden jelenlegi és leendő panellakás tulajdonosnak.

 

Az „I LOVE PANEL – Legtakarékosabb épület” pályázat olyan budapesti távfűtéses panelépületek jelentkezését várja, melyek az energiahatékonysági szempontokat figyelembe véve törekedtek a fogyasztásuk csökkentésére és eredményeket értek el. Azokat a panelházakat, amelyek lakói a legtakarékosabb életmódot választották, 1-1 db 1 kWp villamos teljesítményű napelem szettel jutalmazza a FŐTÁV. A napelem segítségével az épület villanyfogyasztásának akár évi 10 %-os megtakarítása is elérhető. A nyertes épületek és lakásaik számára a FŐTÁV-KOMFORT Kft. 20 % kedvezményt biztosít. A jelentkezési feltételeket elérhetik a www.fotav.hu oldalon.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.