2022. augusztus 11., csütörtök, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

július (33)
június (41)
május (41)
április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Idén is bearanyozták a gyermekek karácsonyát

Főoldal>Közülünk>Idén is bearanyozták a gyermekek karácsonyát
 
Írta: Szerk.
2021. december 20. 09:44
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
2016 óta a kispesti Fidesz-KDNP minden karácsonykor névre szóló, egyedi ajándékcsomagokkal lepi meg a családsegítő által megjelölt 50 kispesti gyermeket, családjaiknak pedig tartós élelmiszercsomaggal kedveskednek.

Immár hatodik éve, hogy a kispesti rászoruló gyermekek és családjaik részére meglepetéssel készül a kispesti Fidesz-KDNP. Idén is, ahogy eddig minden évben, a Kispesti Szociális Szolgáltató Centrum segítsége révén, a Családok Átmeneti Otthonából, a Gyermekek Átmeneti Otthonából és a Centrum látókörében lévő más családokból állt össze a megajándékozandók névsora, ezúttal is 50 kispesti gyermek, akik megadhatták azt is, mire vágynának karácsonyra.

 

A kispesti Fidesz-KDNP-s önkormányzati képviselők fejenként 100.000 forintot adtak össze, hogy a nehezebb helyzetben lévő gyerekeknek örömöt szerezzenek, ehhez csatlakozott Földesi Gyula és dr. Pap Sándor választókerületi elnök is, hasonló felajánlással.

 

A képviselők saját maguk állítják össze az ajándékcsomagokat, kiegészítve azokat a jótékony kispestiek által felajánlott adományokat. A gyermekek szüleire is minden évben gondolnak, ezért a CBA Remíz közreműködésével minden család számára egy tartós élelmiszerből, bejgliből és szaloncukorból álló csomaggal is készülnek.

 

A koronavírus-járvány előtti években minden alkalommal egy vidám, örömteli átadóünnepség keretében vehették át a gyerekek és a szüleik az ajándékcsomagokat, idén a járványhelyzet okán a szociális szolgáltató centrum munkatársai segítségével jutnak el az ajándékok a címzettekhez. Az akció jelképe, a hatalmas mackó pedig a gyermekotthonban lévő gyerekek nagy örömére hozzájuk kerül.

 

A jótékonysági kezdeményezés ötletgazdája Dódity Gabriella, a kispesti Fidesz-KDNP frakcióvezetője Böjte Csaba atya gondolatát idézte lapunknak a karácsonyi adománygyűjtés kapcsán: „Ki nem hisz abban, mennyi jó ember van, kezdjen el valami jót tenni, és meglátja, milyen sokan odaállnak mellé”.

 

Így tett Földesi Gyula választókerületi elnök is, aki úgy fogalmazott: „Köszönöm mindenkinek, aki részese volt annak, hogy ismét örömöt varázsoltunk a gyerekek arcára. Jó tudni, hogy családjaiknak a tartós élelmiszercsomaggal pici könnyebbséget vihettünk az ünnepek előtti készülődésbe.”. Dr. Pap Sándor választókerületi elnök kiemelte: „Örömmel csatlakoztam én is a kispesti Fidesz-KDNP szép hagyományához, felemelő ilyen csapattal együtt dolgozni, akik feladataik és a családjuk mellett a nehezebb hátterű, gondokkal küszködő családokra és gyerekekre is minden évben gondolnak”. 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.