2020. július 12., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (7)
január (6)
· 2019
december (12)
november (14)
október (26)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Ismét a jó ügyért zenélnek

Főoldal>Közérdekű>Ismét a jó ügyért zenélnek
 
Írta: Szerk.
2019. december 04. 11:43
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
December 6-án 19 órától, kilencedik alkalommal zenél együtt a jó ügyért Dr. György István, Budapest kormánymegbízottja, a Póka Egon Experience és Sipeki Zoltán a kőbányai KÖSZI-ben (X. Előd utca 1.). A hagyományossá vált "Adjunk a húroknak, és a rászorulóknak is!" jótékonysági koncerten összegyűlt nagylelkű felajánlásokból idén is – immár ötödik alkalommal – kispesti és kőbányai gyermekek nyári táborozását támogatják a szervezők.

Idén is december első péntekén, ezúttal december 6-án, 18 órától csap a húrok közé Dr. György István, Budapest kormánymegbízottja, a Póka Egon Experience-szel és Sipeki Zoltánnal a kőbányai KÖSZI-ben (X. Előd utca 1.). Az immár kilencedik alkalommal megrendezett jótékonysági koncerten összegyűlt nagylelkű felajánlásokat, az elmúlt évekhez hasonlóan ismét kispesti és kőbányai gyermekek nyári táborozásának támogatására fordítják a szervezők. 

 


A 2011-ben, Dódity Gabriella, a Kispesti Társaskör elnöke ötlete nyomán útjára indult "Adjunk a húroknak, és a rászorulóknak is!" elnevezésű jótékonysági koncerten eddig közel 25 millió forint gyűlt össze, amelyből egyebek mellett beteg és hátrányos helyzetű gyermekeknek, idősek otthonának és gyermekek átmeneti otthonának ajánlottak fel támogatást, berendeztek például egy fitnesz termet a gyermekek átmeneti otthonában, de segítették az Eszterlánc Bölcsőde sószobájának kialakítását is. A tavalyi év 3,8 millió forintos bevételét pedig ismét – immár negyedik alkalommal – a gyermekek táborozási támogatására adják. A kispesti és kőbányai gyerekek ezúttal is 15 ezer forintos támogatásra pályázhattak, Kispestről 158-an. Mivel a keret a kerületben 130 gyermeknek segített volna, a kormánymegbízott úgy döntött, senkit nem szeretne kihagyni, ezért a fennmaradó összeget kipótolta.

 

 

– A mostani lesz az ötödik alkalom, hogy a gyermekek táborozásának segítésére fordítjuk az összegyűlt felajánlásokat, mivel úgy gondoljuk, hogy így tudunk a legtöbb családnak támogatást nyújtani és évről-évre egyre többen is pályáznak – mondta lapunknak Dódity Gabriella. – Az elmúlt négy évben már 500-nál is több kispesti gyermek nyári élményeihez tudtunk hozzájárulni – tette hozzá.

 

A pályázatot ezúttal is a Kispesti Társaskör Egyesület írja majd ki, várhatóan jövő tavasszal.

 

Fotók: Facebook

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.