2022. május 23., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Ismét gyerekek táborozását segítik a jótékonysági koncert adományaiból

Főoldal>Közülünk>Ismét gyerekek táborozását segítik a jótékonysági koncert adományaiból
 
Írta: Szerk.
2019. január 16. 10:19
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Csaknem 130 gyermek juthat el ismét nyári táborba dr. György István kormánymegbízottnak köszönhetően, aki immár negyedik alkalommal ajánlotta fel „Adjunk a húroknak…és a rászorulóknak is!” elnevezésű jótékonysági koncertjének bevételét erre a célra. A Póka Egon Experience-szel közös legutóbbi koncerten, tavaly decemberben 3,8 millió forint gyűlt össze.

Nyolcadik alkalommal csapott a húrok közé dr. György István, Budapest kormánymegbízottja a Póka Egon Experienc-szel egy jó ügyért. A 2011-ben Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő ötletéből útjára indított koncertsorozat bevételeit rászorulóknak ajánlják fel a szervezők évről-évre. Korábban a Gyermekek Átmeneti Otthonainak lakóit számítógépekkel és fitnesz eszközökkel lepték meg, de hozzájárultak a kispesti Eszterlánc Bölcsőde sószobájának kialakításához is, valamint tévénéző-, masszázs foteleket, és gyógyászati segédeszközöket vásároltak a kispesti nyugdíjas otthonnak is. Az utóbbi három alkalommal pedig kispesti és kőbányai gyermekek táborozást támogatták, amely annyira sikeres volt, hogy a szervezők úgy döntöttek: idén is abban vállalnak szerepet, hogy minél több élményhez juttathassák a gyerekeket. Kispestről közel 300 gyermek táborozhatott már eddig a támogatásnak köszönhetően, az idei évben pedig csaknem 130 gyermek vághat neki újra a kalandoknak.

 

- Kormánymegbízott úrral úgy ítéltük meg, ez az a cél, amelyen keresztül a legtöbb kispesti gyermeknek és családnak segíthetünk. Idén is közel 130 gyermek kaphat fejenként 15ezer forintos támogatást. Jó látni a mosolygós arcokat és az élménybeszámolókat, amelyeket a tábokrokból küldenek a gyerekek - mondta lapunknak Dódity Gabriella képviselő, a táborozási pályázatot lebonyolító Kispesti Társaskör elnöke. A pályázat kiírására várhatóan március elején kerül sor, a részletekért és a pályázati anyag letöltéséért érdemes a Kispesti Társaskör Facebook oldalát figyelni.

 

További információt a kispestitarsaskor@gmail.com e-mail címen, vagy a 06 20 232 4303-as telefonszámon lehet kérni.

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.