2018. február 26., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

január (48)
· 2017
december (37)
november (44)
október (38)
szeptember (29)
augusztus (22)
július (25)
június (34)
május (30)
 Friss kommentekTwitter
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
2016. június 20. 21:55
Gabi Sajnálattal olvastuk az óvodákkal kapcsolatos hírt, döntéseket... ma történt épp egy óvodai baleset a Bóbita óvodában... pedig tavaly ...
Piacfejlesztés és lakáskoncepció volt a téma a testületi ülésen
2016. április 22. 23:31
Töhötöm Komolyan ettől a ferdítéstől készen vagyok.... A fenyegetés úgy hangzott hogy Portugáliától , Mo. ig nincs senki biztonságban. Egy ...
Kérdezzen Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértőtől!
2016. április 10. 00:28
Töhötöm Van egy rendszer. Ha a pályáztatás a módja a felújításnak akkor attól eltérni nem lehetséges. Volt hogy valaki ettől eltért. Pl. tudok ...
Kritikus állapotban van a rendelő lépcsője
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Ismét gyermekek nyári táborozását támogatja dr. György István

Főoldal>Közérdekű>Ismét gyermekek nyári táborozását támogatja dr. György István
 
Írta: Szerk.
2017. május 26. 13:30
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Több mint kétszáz kőbányai és kispesti gyermekek táborozását támogatja idén is dr. György István budapesti kormánymegbízott a hagyományos, „Adjunk a húroknak… és a rászorulóknak is!”elnevezésű jótékonysági koncertjén összegyűlt nagylelkű felajánlásokból. Száz kőbányai és száz kispesti gyermek pályázhatott a fejenként 15 ezer forintos támogatásra. Kispesten közel 130 gyermek nyújtotta be pályázatát a Kispesti Társaskör Egyesülethez. Mivel senkit nem szerettek volna elutasítani, megemelték az összeget, így idén mindenki megkaphatta a támogatást.

A kispesti gyerekek és szüleik a Kispesti Kaszinóban rendezett családias ünnepségen vehették át a gyermekenként 15 ezer forintos összeget dr. György István kormánymegbízottól és Dódity Gabriellától, a Kispesti Társaskör elnökétől.

 

A tavalyi évhez hasonlóan idén is a Kőbányai Szociális Védegylet és a Kispesti Társaskör Egyesület pályázatain keresztül jelentkezhettek a támogatásért. Idén több mint hárommillió forint adományból, gyermekenként 15 ezer forintos támogatást nyerhettek el a családok.

 

 

Dr. György István a Póka Egon Experience-szel 2011 óta minden évben megrendezi az immár hagyományos, „Adjunk a húroknak… és a rászorulóknak is!” elnevezésű jótékonysági koncertet. Az ötlet Dódity Gabriellától származik, aki évről évre segítséget nyújt a szervezésben.

 

 

- Nem gondoltam volna, hogy a jótékonysági koncert ilyen sikeres lesz, immár hat éve minden évben megszervezzük, és ez a második év, hogy gyermekek táborozására fordítjuk az összeget. A korábbi években a Gyermekek Átmeneti Otthonainak lakóit számítógépekkel és fitnesz eszközökkel leptük meg, de hozzájárultunk a kispesti Eszterlánc Bölcsőde sószobájának kialakításához is, valamint tévénéző-, masszázs foteleket v és gyógyászati segédeszközöket vásároltunk kispesti nyugdíjas otthon számára – sorolta Dódity Gabriella a korábbi felajánlásokat, majd az adományt felajánló dr. György István kormánymegbízottnak adta át a szót.

 

 

- Amikor hat évvel ezelőtt barátommal, Póka Egonnal elindítottuk az „Adjunk a húroknak… és a rászorulóknak is!” című jótékonysági koncertet a kőbányai KÖSZI-ben, még nem is gondoltuk volna, hogy ennyi örömet és boldogságot élhetünk át együtt a nyerteseinkkel. Tavaly, amikor száz-száz kőbányai és kispesti gyermek táborozását segítettük, a rengeteg csillogó szempárt látva határoztuk el, hogy idén is erre a célra ajánljuk fel a támogatásokat. Ebben az esztendőben december 1-jén rendezzük meg a jótékonysági koncertet, ahová mindenkit szeretettel várunk! – mondta el dr. György István, aki az adományok átadása előtt a gyerekekkel közösen elénekelte a közkedvelt Micimackó slágert, amelyet a kormánymegbízott gitáron kísért. 

 

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.