2022. május 23., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Ismét gyermekeknek gyűjt ajándékot a kispesti polgári oldal

Főoldal>Közérdekű>Ismét gyermekeknek gyűjt ajándékot a kispesti polgári oldal
 
Írta: Szerk.
2019. november 21. 14:26
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Negyedik éve idén is megtartja hagyományos karácsonyi ajándékgyűjtő akcióját a kispesti polgári oldal, amely keretében rászoruló gyermekeket és családokat szeretnének megsegíteni, hogy bearanyozhassák karácsonyukat. Az elmúlt években száznál is több gyermeket és ötvennél több családot leptek meg. Idén december 5-ig várják a jó szándékú kispestiek felajánlásait, amelyeket a jobboldali képviselők saját adományaikkal kiegészítenek, és a célba juttatásban is közreműködnek.

 

A Kispesti Fidesz idén is várja azoknak a jó szándékú kispestieknek a jelentkezését, akik könyvet, játékot, sportszert, esetleg tartós élelmiszert – lisztet, olajat, cukrot – adományoznának a kispesti nehéz helyzetbe került családoknak és gyermekeknek. A kezdeményezéshez csatlakozott a kerületi KDNP, a Kispesti Társaskör Egyesület és a CBA Remíz üzlet is. A felajánlott ajándékokat a kispesti Fidesz-KDNP önkormányzati képviselői saját adományaikkal egészítik ki, és segédkeznek is az összegyűlt ajándékok célba juttatásában.

 

 

Tavaly 80 gyermek arcára sikerült mosolyt csalniuk, és 30 családnak segítettek tartós élelmiszercsomaggal az ünnepi időszakban. Idén is rászoruló családoknak segítenek a Kispesti Szociális Szolgáltató Centrum közreműködésével. 2016-ban Dódity Gabriella kerületi Fidesz-elnök ötlete alapján, hagyományteremtő szándékkal indították útjára az adománygyűjtést, amelynek köszönhetően évről-évre egyre több gyermeket tudnak ajándékcsomaggal meglepni karácsonykor.

 

– Szeretnénk szebbé tenni minél több nehéz helyzetben lévő gyermek és család karácsonyát, ezért indítottuk útjára ezt a kezdeményezésünket 2016-ban – mondta lapunknak Dódity Gabriella, a kispesti Fidesz elnöke. – A szokásainkhoz híven, idén is egy nagy maci, Medve Marci (jobbra) lesz az akció jelképe, amelyben közösen örömet csempészünk a nélkülöző gyermekek karácsonyába.

 

A felajánlásokat december 5-ig (csütörtök) várják csomagolás nélkül az Ady Endre út 91. szám alá a Kispesti Fidesz Irodába munkanapokon 9 és 17 óra között, vagy az Ady Endre út 140. szám alá, a KDNP irodájába hétfőn, szerdán és csütörtökön 15 és 18 óra között. Információt a 06 (20) 242-7079-es telefonszámon adnak. A szervezők kérik, hogy csak olyan ajándékot adományozzanak, amelyeket Önök is szívesen fogadnának.

 

Ezen felül a kispesti Fidesz ezen a hagyományokhoz híven idén is ajándék karácsonyfát biztosít valamennyi iskolának, óvodának és bölcsődének, és a kispestiekkel közösen meggyújtják saját készítésű koszorújukon az első gyertyát is Advent első vasárnapján. Idén is lesz kedvezményes fenyőfavásár is december 14-én, 9 órátóla Fidesz képviselői irodaház (XIX. Ady Endre út 91.) kertjében, ahol nordmann fenyőt vásárolhatunk majd. A vásár a készlet erejéig tart, ezért célszerű lesz minél korábban érkezni.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.