2019. november 19., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Klubdélután a Nyugdíjasházban

Főoldal>Közélet>Klubdélután a Nyugdíjasházban
 
Írta: Lukasik Zsófia
2011. július 27. 12:00
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Kedd délután tartotta a Kispesti Nyugdíjasház havi rendszerességű klubdélutánját. A résztvevőkhöz az idő is kegyes volt, így jó hangulatban töltötték el az időt a Nyugdíjasház kertjében.

A kerületi nyugdíjas klub tagjainak részvételével zajlott kedd délután a Nyugdíjasház klubdélutánja. A jó hangulatról nemcsak a szép idő gondoskodott, de a szabadban, bográcsban főtt lecsó közös elkészítése és elfogyasztása is hozzájárult ahhoz, hogy a megjelentek kellemesen érezzék magukat. Hamar elröpült a beszélgetéssel, evés-ivással eltöltött egy óra. A délután 2-től 3-ig tartó programon mintegy húsz fő vett részt, s közülük senki nem maradt éhesen, a bogrács alján 3 órára egy falat sem maradt.

 

Legközelebb augusztus 28-án tartanak klubdélutánt a Nyugdíjasházban, amire minden klubtagot szeretettel várnak. A résztvevők ez alkalommal saslikot fognak közösen készíteni. Aki még nem klubtag, de szeretne részt venni a saslik készítésében, nincs más dolga, mint egy jelképes összeg ellenében beiratkozni a Nyugdíjasházban (József Attila utca 77.)

 

Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.