2021. április 21., szerda, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Korszerű radiológiai központ épül ki az Egészségügyi Intézetben

Főoldal>Közérdekű>Korszerű radiológiai központ épül ki az Egészségügyi Intézetben
 
Írta: Szerk.
2020. augusztus 19. 10:07
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Az egynapos sebészeti ellátás kialakítása mellett korszerű radiológiai központ létrehozására is sikerrel pályázott a Kispesti Egészségügyi Intézet - derül ki Dr. Kumin Marianna közeményéből. Az intézmény főorvos-főigazgatója arról tájékoztatott, hogy hamarosan megkezdődnek az építési munkálatok, de az előkészületek már javában zajlanak.

A Kispesti Egészségügyi Intézet sikeresen pályázott a kispestiek egészségügyi ellátásának fejlesztése érdekében az egynapos sebészeti ellátás mellett korszerű radiológiai központ kialakítására is - közölte közleményében Dr. Kumin Marianna, az intézmény főorvos-főigazgatója. A Raditec Kft. által működtetett állomáson lehetőség lesz CT és MR vizsgálatok elvégzésére is.

 

Az építési munkálatok hamarosan megkezdődnek, az előkészületek már most zajlanak: folyamatban van a Petőfi utcai gyermekorvosi épületrész kiürítése. A védőnői szolgálat a Dobó Katica utcai Forrásház épületébe költözött. A házi gyermekorvosok számára a Csokonai utcában kerül kialakításra Önkormányzati forrásból a jelenleginél tágasabb, minden igényt kielégítő XXI.sz.-i rendelő. Az új telephely átadásáig, átmenetileg a házi gyermekorvosok a Berzsenyi utcai rendelőben fognak rendelni szeptember 1-jétől - áll a közleményben.

 

A tavalyi betegfogadó tér felújításának folytatásaként zajlik a laboratórium új helyének korszerű, könnyen megközelíthetően, a földszinten történő kialakítása. A munkálatok terv szerint, a napi működésben fennakadást nem okozva folynak, várhatóan szeptember közepére befejeződnek.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.