2022. május 22., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Lélek-beszolgáltatás

Főoldal>Közülünk>Lélek-beszolgáltatás
 
Írta: Szerk.
2021. augusztus 31. 12:13
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Dr. Pap Sándor, a Fidesz választókerületi elnökének írása

„A gyermekeink lelkéért jönnek.” – a mondat most is visszahangzik a fülemben és elönti tőle a homlokomat a jeges veríték. Így összegezték nekem frappánsan, egy mondatban a gender-lobbit. Nézem a kétéves kislányomat, ahogy játszik a babáival: apa-, anya- és gyerek-baba, egy kis család. Az ő világa egyszerű és biztonságos: az apja férfi, az anyja nő. A lelkében béke és egyensúly van, korlátozás és befolyásolás nélkül azzá válhat, aki.

 

Sokan vagyunk, akiknek a mindennapjaiba fényt és mosolyt hoz a gyermekünk vagy az unokánk. Szülőként és nagyszülőként meg akarjuk védeni őket a világban lévő rossztól – amíg csak meg tudjuk. Erre törekszik a társadalom szabályrendszerét adó jogalkotás is: a gyermekek testi, értelmi, erkölcsi vagy érzelmi fejlődését veszélyeztetni bűncselekmény. Ezt a célt öntötte jogszabályba a gyermekvédelmi törvény is, amikor a szülők kezébe adta a döntést: mit tartanak elfogadhatónak, közelébe engedik-e az LMBTQ ideológiát gyermeküknek, vagy sem?

 

Az elmúlt hetekben számos kritika és bírálat érte Magyarországot külföldről ezen törvény miatt – az Európai Unió egyenesen a módosítását követeli. Sérelmezik, hogy Magyarországon nem lehetséges, ami Nyugat-Európában már több helyen állandósult: nem járhatnak be LMBTQaktivisták korlátozás nélkül az óvodákba és az iskolákba, hogy „szexuális felvilágosítást” végezzenek. Nem ismertethetik meg a – nemiségről sokszor még mit sem tudó – piciket a nemi átalakító kezelésekkel és a nemváltás lehetőségével. Ugyanis Magyarországon egyedül a szülő mondhatja meg, hogy szeretné nevelni a gyerekét. Az Unió válasza – ahogy számtalan alkalommal már – előre jól megjósolható: megindítja a kötelezettségszegési eljárást. Retorziókkal fenyeget, pénzt akar megvonni – mert nem formálhatja kedvére a kis lelkeket.

 

 

Hogy is van ez? Mostantól külföldi hivatalnokok fogják előírni, hogy mi az, ami veszélyezteti a következő generációk erkölcsi és érzelmi fejlődését? Elvehetik a jogot a magyar szülőktől, hogy meghatározzák a kereteket, amit egészségesnek tartanak, amiben gyerekeiket fel szeretnék nevelni?

 

A kormány népszavazást indít a kérdésben: joga van-e bárkinek elvenni a magyar anyáktól és apáktól a jogot, hogy szabadon neveljék gyermekeiket legjobb tudásuk szerint, és hogy eldöntsék, mi szolgálja érzelmi és erkölcsi fejlődésüket, mi pedig nem. Van-e helye a nemváltó kezelésekről és műtétekről beszéni az iskolákban? Kiteheti-e válogatás nélkül bárki a kiskorúakat szexuális propagandának? A referendum lehetőséget ad, hogy megmutassuk: nem csak egy kormány áll az uniós gender-lobbi útjában, hanem egy nép, egy ország, minden magyar ember, szülő és nagyszülő. De ehhez mindannyiunknak részt kell venni, mindannyiunknak nemet kell mondani. Mert ők most a gyermekeink lelkéért jönnek. Nekünk pedig együtt kell megakadályozni hogy megkapják!

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.