2022. május 22., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Még lehet jelentkezni a táborozási támogatásért!

Főoldal>Közülünk>Még lehet jelentkezni a táborozási támogatásért!
 
Írta: Szerk.
2018. április 10. 11:12
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Április 30-ig pályázhatnak a kispesti lakóhellyel rendelkező családok a gyermekek táborozási támogatására. Dr. György István tavaly decemberi jótékonysági koncertjének bevételét ugyanis – az előző két évhez hasonlóan – idén is erre a célra ajánlotta fel. A pályázatokat április 30-ig lehet leadni.

Dr. György István 2011 óta minden év decemberében jótékonysági koncertet ad a Póka Egon Experience-szel a kőbányai KÖSZI-ben. Az „Adjunk a húroknak… és a rászorulóknak is!” sikerét mutatja, hogy a legutóbbi, 2017-es koncertjének bevétele rekordot döntött: 4 millió forint összegű adomány gyűlt össze, így a hét év alatt összességében 19 millió forinttal segíthettek a rászorulóknak.

 

 

Az elmúlt években a Gyermekek Átmeneti Otthonainak lakóit számítógépekkel és fitnesz eszközökkel lepték meg, hozzájárultak a kispesti Eszterlánc Bölcsőde sószobájának kialakításához, tévénéző-, masszázs foteleket, és gyógyászati segédeszközöket vásároltak a kispesti nyugdíjas otthonnak is. Az utóbbi két alkalommal kispesti és kőbányai gyermekek táborozást támogatták, a kerületből 230 gyermek kapott segítséget az elmúlt két évben. Ez a szám pedig tovább fog nőni, hiszen a pályázatot a tavalyi adományokból idén is kiírják, ezúttal is fejenként 15 ezer forintot lehet nyerni.

 

 

Aki az idei évben pályázni szeretne gyermeke táborozási támogatására, a kispestitarsaskor@gmail.com e-mail címen április 30-ig megteheti. A részletes pályázati anyagot IDE kattintva tudja letölteni! 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.