2019. március 24., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

február (33)
január (42)
· 2018
december (34)
november (50)
október (66)
szeptember (25)
augusztus (34)
július (28)
június (44)
 Friss kommentekTwitter
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
2016. június 20. 21:55
Gabi Sajnálattal olvastuk az óvodákkal kapcsolatos hírt, döntéseket... ma történt épp egy óvodai baleset a Bóbita óvodában... pedig tavaly ...
Piacfejlesztés és lakáskoncepció volt a téma a testületi ülésen
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Még lehet jelentkezni a táborozási támogatásért!

Főoldal>Közülünk>Még lehet jelentkezni a táborozási támogatásért!
 
Írta: Szerk.
2018. április 10. 11:12
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Április 30-ig pályázhatnak a kispesti lakóhellyel rendelkező családok a gyermekek táborozási támogatására. Dr. György István tavaly decemberi jótékonysági koncertjének bevételét ugyanis – az előző két évhez hasonlóan – idén is erre a célra ajánlotta fel. A pályázatokat április 30-ig lehet leadni.

Dr. György István 2011 óta minden év decemberében jótékonysági koncertet ad a Póka Egon Experience-szel a kőbányai KÖSZI-ben. Az „Adjunk a húroknak… és a rászorulóknak is!” sikerét mutatja, hogy a legutóbbi, 2017-es koncertjének bevétele rekordot döntött: 4 millió forint összegű adomány gyűlt össze, így a hét év alatt összességében 19 millió forinttal segíthettek a rászorulóknak.

 

 

Az elmúlt években a Gyermekek Átmeneti Otthonainak lakóit számítógépekkel és fitnesz eszközökkel lepték meg, hozzájárultak a kispesti Eszterlánc Bölcsőde sószobájának kialakításához, tévénéző-, masszázs foteleket, és gyógyászati segédeszközöket vásároltak a kispesti nyugdíjas otthonnak is. Az utóbbi két alkalommal kispesti és kőbányai gyermekek táborozást támogatták, a kerületből 230 gyermek kapott segítséget az elmúlt két évben. Ez a szám pedig tovább fog nőni, hiszen a pályázatot a tavalyi adományokból idén is kiírják, ezúttal is fejenként 15 ezer forintot lehet nyerni.

 

 

Aki az idei évben pályázni szeretne gyermeke táborozási támogatására, a kispestitarsaskor@gmail.com e-mail címen április 30-ig megteheti. A részletes pályázati anyagot IDE kattintva tudja letölteni! 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.