2022. május 23., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Néhány óra lelki béke a Három Lótuszban

Főoldal>Közülünk>Néhány óra lelki béke a Három Lótuszban
 
Írta: Szerk.
2017. június 14. 12:45
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Két évvel ezelőtt nyílt meg a Három Lótusz Jóga-, Masszázs és Szépségműhely a Fő utca családi házas övezetében. A családi vállalkozás azzal a hitvallással jött létre, hogy legyen egy hely Kispesten, ahol az emberek önmaguk tudnak lenni, és megtalálják a lelki békét a jóga foglalkozásokon, masszázs közben, vagy bármelyik kezelés vagy foglalkozás keretében.

Szécsy Zsófi, a Három Lótusz műhely tulajdonosa édesanyjával közösen kezdett bele a családi vállalkozásukba. A szépségműhely kozmetika és fodrászat mellett masszázst, jogát és egyéb spirituális programokat is kínál.

 

- Arra gondoltunk, hogy szeretnénk, egy olyan helyet, ahol az emberek megtapasztalják a teljességet, jól érezhetik magukat és önmaguk lehetnek. Erre tökéletes eszköz a jóga, de szervezünk családállítást, hangtál fürdőt és más önismeretet fejlesztő foglalkozásokat is. A testi jólétbe beletartozik a mozgás, valamint  a masszázs is. A szépségműhelyben pedig kozmetika, pedikűr, manikűr és fodrászat található – sorolta Szécsy Zsófi.

A Három Lótusz a férfiakra is gondol, a harminc alatti férfiak már egyre többet foglakoznak a külsejükkel, sőt jógára is beiratkoznak.  

 

- A férfiak azt gondolják, hogy a jóga egy nőies sportág. Amikor elkezdünk a testünkkel foglalkozni, megtaláljuk a határainkat. A férfi vendégeink picit merevebbek, de azért jönnek, hogy rugalmasságot szerezzenek. A szenior jógámon van két hetven év körüli férfi is, ők ugyanis rájöttek arra, hogy az egészségük miatt fontos a mozgás, a jóga pedig kifejezetten jótékony hatással van az egészségükre. A férfiaknak is fontos a külső, hogy a hajuk, körmük rendben legyen, ezért kifejezetten Barber stílusú férfi fodrász is várja szeretettel az urakat – magyarázta a Három Lótusz tulajdonosa, aki saját maga is átalakult az elmúlt két év során.

 

- Amikor két éve elkezdtem jógát oktatni 40 kilóval voltam több, mint most, ráadásul egészségügyi és mozgásszervi problémákkal küzdöttem. A heti hat óra jógaoktatás megerősítette az izomzatomat, rendbe tette az egészségemet és a saját magammal való kapcsolatot. 36 évesen elfogadtam a testemet, és azt is, hogy kétszer akkora vagyok, mint egy átlag nő. Ennél fogva a jógázóim sem a tipikus hajlékony, „mindenhova oda tudom tenni a lábamat” típusok közül kerülnek ki. Az a filozófiánk, hogy mindenkit elfogadunk olyannak amilyen; ez igaz a kollégákra, és a vendégekre is egyaránt!

 

 

A Kispesti Társaskör vendégül látta  Szécsy Zsófit a Női Klubban, ahol a masszázsról, lélekről és testről beszélgettek, majd a klub est második felében praktikus masszázs technikákkal ismerkedhettek meg a vendégek.

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.