2020. október 01., csütörtök, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (8)
augusztus (8)
július (13)
június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (8)
január (6)
· 2019
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Nyári táborok Kispesten

Főoldal>Közérdekű>Nyári táborok Kispesten
 
Írta: Szerk.
2018. május 16. 13:38
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Hamarosan itt a vakáció. Vége az iskolának, bezár a bölcsőde és az óvoda is. Az átlagosan 10 hetet pedig minden szülőnek meg kell valahogy oldania, méghozzá úgy, hogy a gyerekek is élvezzék a nyári szünidőt. Ehhez adunk néhány kerületi táborozási ötletet.

A vakáció idejére sokunkban felmerül agyermekek táboroztatási ötlete. Persze, hogy mi a jó tábor, az minden életkorban változik. Ha viszont az ember hajlandó egy kicsit körbenézni, és túllátni az angoltanulós, úszós és kézművestáborok hagyományos kínálatán, igazi, életre szóló nyári élménnyel ajándékozhatja meg a gyerekét. A választék ugyanis elképesztő. A többségük ötnapos, de vannak rövidebbek és hosszabbak is. Érdemes böngészni egy kicsit.Az önkormányzat által működtetett napközis táboron túl a helyi művelődési házak is szerveznek különféle tematikájú táborokat.

 

 

Kerületi napközis tábor

 

A kerületi általános iskolába járó gyerekeknek a június 25-től augusztus 24-ig tartó tábort a kispesti önkormányzat biztosítja. Ide a végzett első osztályosoktól nyolcadik osztályos tanulókig lehet jelentkezni. Napi háromszori étkezést biztosítanak.

 

Helyszín:         Eötvös József Általános Iskola(1191 Budapest, Eötvös u. 13.)

Időtartam:        Mindennap, hétfőtől péntekig 8.00-16.00 óráig.

Ügyelet:           6.00-8.00 és 16.00-18.00 óra között.

A tábori mobil szám.: 06 20 942 6748 (csak a tábor időszaka alatt aktív!)

 

Jelentkezés módja:a tanulói adatlap kitöltésével (itt letölthető), melyet az első ebédbefizetés alkalmával kell leadni a tábori titkárnak! Az étkezést a megadott időpontokban akkor is meg kell rendelni a tábori titkárnál, és a részvételi szándékot jelezni kell, ha a gyermek 100 százalékosan támogatott, tehát ingyenesen vehet részt a táborban!

 

Étkezés befizetése:      minden tábori hetet megelőző csütörtökön 16.00-18.00 óra között és pénteken 7.00-9.00 óra között az Eötvös József Általános Iskola a tábori titkárnál.

 

Részvételi díj: az iskolában fizetendő étkezés díja.(kerületi, nem alapítványi, nem egyházi fenntartású iskolákba járók részére: 627 Ft/fő, kerületben lakó "külsősöknek": 1070 Ft/fő alsósok részére, 1078 Ft/fő felsősök részére)

Programok:          - Naponta uszodalátogatás

- kézműves foglalkozások

- múzeumlátogatás

- budapesti séták

- könyvtárlátogatás

- sport- és szabadtéri játékok, versenyek,

- kirándulások.

 

A KMO Művelődési Ház programjairól ide kattintva olvashatunk. A Wekerlei Kultúrház és Könyvtár által szervezett táborokról pedig itt találhatunk bővebb információt. Érdemes a táborokra időben jelentkezni, mert néhányra már most beteltek a helyek!

 

(Fotók: szoda.eu, pixabay.com)

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.