2022. május 22., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Nyelvtudás Napja – Nyílt Nap a Kispesti Shetland U.K. Nyelviskolában

Főoldal>Közérdekű>Nyelvtudás Napja – Nyílt Nap a Kispesti Shetland U.K. Nyelviskolában
 
Írta: Lukasik Zsófia
2012. szeptember 12. 11:46
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Bárki belekóstolhat a nyelvtanulásba a Nyelvtudás Napján, szeptember 15-én. Az nyelvtanulás népszerűsítését zászlójára tűző országos rendezvény kispesti helyszínén is ingyenes próbanyelvvizsga, bemutatóóra és még sok más program várja az érdeklődőket, akik a nyelvtanulás legfontosabb trükkjeit is elsajátíthatják.

 

 Idén második alkalommal rendezi meg a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete (NyESzE) a Nyelvtudás Napját, amelynek célja, hogy egyre többen tanuljanak idegen nyelveket. A magyar lakosság alig egyharmada beszél valamilyen idegen nyelvet, miközben egyre több munkahelyen várják el a nyelvismeretet. A Nyelvtudás Napján az idegennyelv-tanulás iránt érdeklődők az ország huszonhét pontján kapnak ingyenes segítséget a megfelelő nyelvvizsga kiválasztásában tanulási technikák megismerésében, és ingyenes szintfelmérők és próbanyelvvizsgák során kaphatnak képet jelenlegi tudásukról. A kispesti Shetland U.K. Nyelviskolában a fenti programokon túl kötetlen beszélgetésekkel és játékos foglalkozásokkal is hozzájárulnak az iskola nyelvtanárai ahhoz, hogy a látogatókhoz közelebb hozzák az idegen-nyelvek tanulását. Az ingyenes próbanyelvvizsgán előzetes regisztráció után vehetnek részt az érdeklődők.

 

A Shetland U.K. Nyelviskola szombati nyílt napján délelőtt 10 és délután 2 óra között minta angolóra, angol és német próbavizsga, szintfelmérők, nyelvvizsga-tanácsadás, kötetlen beszélgetések, és idegen nyelvű játékok segítik a látogatókat a megfelelő nyelvtanfolyamok és nyelvvizsgák kiválasztásában. A nyílt nap résztvevői a NyESzE felajánlásának köszönhetően értékes nyelvkönyv- és DVD ajándékokkal térhetnek haza a rendezvényről.

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.